çok acayipmiş valla
Sabah namazı vaktinde gökyüzünde beliren bir çift göz tüm cemaati adeta şoke etti. Tüyler ürperten sıradığı görüntüleri cami cemaatinden bir vatandaş işte böyle kaydetti...
Foto Galeri
Galerideki 5. resimden sonra daha net görülüyor
Video görüntüsü
-Alıntı-
"Allahım, kabul olunmayan duadan, boşa geçen vakitten, faydası olmayan ilimden sana sığınırım." Hadis-i Şerif
çok acayipmiş valla
tamamen hayal gücü, bulutlara, tahtaya duvara bakarak böyle binbir türlü şekil görür herkes. hatta aynı noktada gördüğünüz resmi farklı bir hayal gücü ile daha farklı bir resim şeklinde görebilirsiniz. şaşılcak bir durum değil bence.
Doğadaki herşey kendi lisanı haliyle Allahın varlığını kanıtlıyor.
--------------------
Demek ki bütün cami camaati toplanıp aynı şeyi hayal etmiş ne ilginç değilmi
--------------------
aynı şekilde hayalerinin videolarını ve fotoğraflarını çekmeleride çok ilginç bilen varsa banada öğretsin bende hayallerin videosunu çekmek istiyorum
Konu essra tarafından (23-05-2008 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
biz o şekle bakmadan önce göze benzediğini okuduğumuz için istesekte istemesekte göze benzeticez artık ^^
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me
Ben sadece Gökyüzünde cemaati şoke eden görüntüler okuyup linke bastım direk..göz oldugunu bilmiyordum bile..
Hayal gücü degilmiş demekki
Göz şeklini almış bulutlar.. At arabası şeklini görmüştüm, süpermen şeklini gördüm, gemi şeklini gördüm, ejderha şeklini aldıklarını gördüm. ama göz mü?!! hayır görmemiştim. gerçekten inanılmazz.
Ayrıca bulutlar gerçekten göz gibi görünmüş ve buna kimse kalkıp da iskemle falan da dememiş, daha da inanılmazz. Acaba gökyüzü bize ne mesaj vermek istiyor.???
secret çok ilginç bende ejderha görmüştüm. hemde iki kere gördüm . ve başka birileride ben söylemeden ejderha olarak gördü. bence bide bu açıdan bakalım. Ejderhalarda bizi mi dikizliyor acaba bulutlardan. Yada var olan hava ejderhaları o şekli mi alıyor. Bu gözlerin yanında bu daha mistik kalıyor bence.
eline sağlık bcape tabiki güzel paylaşım bulut fenomeni baya oluyor. Bulutlarda ki tuhaf şekiller vs. Hatta bulut falı bile var.
Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.
Mevlana
"Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir."
"Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir."
ortada kaldım ben ilk önce benzetemedim göz diye okuduktan sonra belirginleşmeye başladı. Kesin yorum yapamıyorum
ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_....ҳ̸Ҳ̸ҳ