-
Göz Rengini Değiştirmek için Bir Büyü...
Bu büyüyü geceyken yapınız.Bir turuncu bir de pembe mum yakın.Gözlerinizi kapatın.(Sadece ama sadece bu büyüye konsantre ol!)Beynini gözlerinin rengiyle doldur.Bunu beş dakika kadar düşün,hayal et.Sonra da hangi renk olmasını istiyorsan.Daha sonra üç kez,"Become of me," de.Bu büyü fazla uzun sürmez iki gün filan sürer.Sizi hergün gören,yakından tanıyan insanlar göz renginizin değiştiğini görmeyebilir ve belki sizde.Bu büyü siz bunu untana kadar sürer.
arkadaşlar become of me nin türkçesi benden ol demek
alıntıdır....
Konu Mira tarafından (19-08-2009 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.
-
kusura bakmayın ama.. göz rengimin değiştiğini ben görmeyeceğim,yakınımdakiler görmeyecek yani kendimi kandırıp gezeceğim,üstüne bir de günaha gireceğim,lens alır takarım daha iyi ya...
-
Herseye iyi güzel tamam fakat Allahın yarattığı olan bir şeyi bu şekilde değiştirebileceğimize inanmıyorum.
-
arkadaşlar bi hatun yapmıştı. gerçekten oluyormuş.. benden söylemesi
-
-YASAKLI-
bende yaptım gerçktn arkdşlar benm gözm ela. kahve sarı ve yeşil karışık yani kndi gözüm bu 3 rengin karışımı ama ogün ben ağlıyordm bişeye moralm bozktu ve o an aynaya takldı gözm aynaya bakark ağladm bi süre sonra gözyaşlarm durdu ve aynaya baktım gözmn rengine odklndm ve dedmki açıl açıl açıl ve benm isteğim renk ol çimen yeşili ol dedim yemn ediyorm gözümn içndeki azk kahve ve sarı vardı o renkler kayboldu ve resmn yemyeşl oldu şok oldum keşke çeksydm kmerayla resmen yeşil kaldıya gözlerm ama tabi ertesi gün aynydı elaydı ama diyormya gerçktn yaptm bnu odaklnınca yaplyo
-
-
Lens alın takın göz renklerine takıntısı olanlar uğraşmayın renk için.Her göz dolal renginde güzeldir yapmacıklara aldanmayın, kendiniz olun.
-
Wiriles Senin Gözlerin Ne Renk?)))
-
Eczaneye git 90 ytl en aşşağı 30 gün görürler komşu göz renginin değiştiğini
Pek inandırıcı gelmedi... Kusura bakma komşu (=
Master of Puppet's, I'm Pulling Your Strings!...
-
buyu yapıosun gozlerinin rengi degisiyor sonra bu buyuk farkı ne sen nede yakınların goremiyor ozman bunun ne manası kaldı ki
bana pek inandırıcı gelmedi gercekten en iyisi lens kullanalım en azından kendim dahil olmak uzere herkes fark eder