kimse bakmioyormu ya :S cvp yazacak kisme yokmu![]()
arkadaslar merhaba sizlere danismak sitedigim sey su surekli gozumun onune cevremdeki insalra baktigim zaman onalrla ilgi seyler göruyorum ve bunlari onalra söledigimde gercek oldugu ortaya cikiyor bu ortalama 5 6 aydir avr olan bir sey sizce bu endir?bir arkadasa sordum ya 3 harfliler coktu ustune ayda erdin dediisin asli kismeye birsey analtma söleme dedi ama ben dayanamayip emrak ettigim icin o kisi hakkinda o an ne goruosam söledim acep dogrumu degilmi die her seferindede dogrualri cikti simdie dek yalan birsye cikmadi yada tutmadi falan emvzuılair olmadi abzen 6.hissim cok kuvvetlendi diorum abzense neden ben bunlari goruyorum diorum kendim hakkimda yada cok iyi tandiigm ayda baktigim birin bisiler sölemissim onun hakkinda bidaha bisi görmeiorum birinci sorum buydu bu ne olabilir?nedir bundan kurtulmamami gerekir yoksa iyi birsey ise nasil guclendirebilirim?
2. sorum ise su
2 gun once bir arkadasa bu sekilde bakarken gozumun onune siyah uzun boylu agzi olmayan sadece gözleri görunen ve alninda arapca se harfi yazan bir avrlik gördum bu endir?sizce?ve 2 3 gundur surekli onu goruyorum beni zilio bei takip eidyor gibi ben ne zaman bisi dusunsem karsima baska bir eyrlerde cikiyor gibi yani o an gozumun onunde bir ev varsa o o evin iicinde dolaniyor dolasiyor alninda ki arapca se harfi dikaktimi cok cekti ? siyah uzun boylu simsiyah birsey sadece gözleir var alninda sari altin dan yazilmis gibi se harfi var elleri ayaklari bir insnain orumcek adam gibi giyindigni dusunun ve siyah bir forma giyndigni dusnun sadece gözleinrin apriltisi sari renkte altin gibi ve alninda altindan se harfi yardimlairnizi yorumalrinizi bekliyorum arkadaslar
Konu Yaraliasik tarafından (21-02-2009 Saat 03:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: renk
Adın vardı yüreğimde oysa sevdikçe çoğalttığım
Bir ıslak sevişmede ölmeli tüm sözlerim artık en derin mavilerde
Yüreğime vurduğun kilitlerde hasrete ayaz düşlerimi soldurmadan
Bir cennet düşlemekti koynunda aşk.
Bir fotoğrafa bakıp sessiz intiharlar biriktirdim karanlık sancılarda
Bunca yıl ipi bağlı bir kuklanın repliksiz oyununda bir garip figürandım.
Seni seviyorum dedikçe yamalı kefenler giyindim imkansızlıklarında
Ölmeye yüzümüz olsun diye aşkımızı hep o bebek halinle bıraktım.
Kanadım şahdamarımdan yakın bu k..... sevdanın ustura kesiğinde
Yinede utandırmadım aşkımızı sahte sevgililerde
En güzel isimler Allah'ındır. O'na o güzel isimleriyle dua edin ve O'nun isimleri hakkında gerçeği çarpıtanları bırakın. Onlar yaptıklarının cezasına çarptırılacaklardır." (Araf 180)
kimse bakmioyormu ya :S cvp yazacak kisme yokmu![]()
En güzel isimler Allah'ındır. O'na o güzel isimleriyle dua edin ve O'nun isimleri hakkında gerçeği çarpıtanları bırakın. Onlar yaptıklarının cezasına çarptırılacaklardır." (Araf 180)
melek resmı koyarsan halıyle bayan zannederler....
esSelam kardesim.. Hafazan Allah seni ve tum kardeslerimi korusun.benim bu konuda pek bilgim yok.ancak bir sey tafsiye edebilirim.nlarla karsilastigin zaman,euzu besmele ve ihlas,felak,nas,fatiha,ayetel kursi oku.daha dogrusu,ayetel kursiyi devamli oku.faydasi cok buyuktur.o tur seylerede fazla iltifat etme,serli seyler olabilir.zaten bu konuda bilgisi olan arkadaslar sana tavsiyelerde bulunacaklardir.Allah´in izni ile onlar sana bisey yapamazlar.Allah sana yeter unutma.
el Hafiz Allah´a emanet ol...eyvaallah
akinci kardes cok saol benim en cok merak ettigim sey alninda arapca altindan se harfiolan sey kimi dusunsem aklima kim gelse aninda o insanin yaninda bitio onun karsisinda etrafinda dolanio ve bana bakio surekli bu avrlik ne nedir ne degildir anlamis degilim hala :S
Tam detayları nedir bunun kardeşim uzun süre olmuş gerçi ama.Şu an durum ne ??
Mesala benim hakkımda bilgi verirmi sana şuan ??? Bir deneyelim istersen .....
Selametle,
Bismillâhillezî lâ yedurru mea ismihî şey'un fî-l (ea)rdi ve lâ fis-semâi ve hüves-semîul alîm.
evet saklıbahçe haklı..sadece gördüğün kişilerde mi oluyor yoksa görmesende konuştuğun insanlarda mı oluyor?
evet yaralıaşık
sana yardımcı olmaları için güzel bir fırsat.detayları ortada görüşün ve netleşsin olay.
benim nacizane fikrimi soracak olursan sen bu özelliğinle sırdaşın sen kendin olmakla beraber yaşamayı öğrenmelisin.her baktığın yerde karşına çıkması bu konuda ki rahatsızlıklarıdır.başka şey değildir......
bu olaylar cok tan netlestirildi vede cözuldu arkadaslar ne oldugnuda ögrenmis oldum çok şükürŞükürler olsun rabbime
gerektigi skeildede gerekli işlerde kullanmayida ögrendim ...amaclarinin ne olduklairni anlattilar ögrettiler..Bu konuyu canlandirmaniz benide sevindirdi ilgilendigniz icin tesekkur ederim sizlere
![]()