Benim hayvanim malum sen biliyorsunda x) Pek bir enerjik .. Anliyabilsem onu yada kendimi.. ..
Tesekkurler
Güc hayvanlari inanc tarihinden itibaren var olan bir olgudur.
Kutsal hayvanlar diye adlandirdigimiz bu varliklar bizi ömrümüzün boyunca sonuna dek takip ederler.
Karekteristik özelligini benimsememiz konusunda bize yardimci olan hayvanlardir.
Hangisi olursa olsun, bize mutlak sekilde yardim ve hocalik etmek icin bizi bulurlar.
Bir cok sekilde güc hayvaninizi bulursunuz.
- Rüyanizda görünebilir
- En sevdiginiz hayvan olabilir
- Bakmakta oldugunuz hayvan olabilir
Bu bir kac hayvandan ibaret te olabilir.
Eger böyle bir hayvaniniz var ise, onun hakkinda ne ögrenebilirseniz kar, cünkü bu tekamüle ihtiyaciniz vardir. Ruhunuz bu hayvani size yönlendiriyor ki siz ondan ögrenmeniz gerekeni ögrenin.
O sebeptendir ki bazi hayvanlara kendinizi daha yakin hissederiz yada kendimizi onlarla özdeslestiririz.
Hayvanlar insanlardan 250 bin yil önce dünyada varliklarini sürdürüyorlardi.
Insan oglu dünyaya ayak bastiginda hayvanlari bir ögretmen olarak kabul ediyordu cünkü onlar doga yasamina tamamen hakimdi (bu hala öyledir... Hic bakkala giden bir serce gördünüz mü?).
Kendi Notum: Şaman, kızılderili inançlarında hakimdir bu düşünce. Hepimizin içinde bir hayvanın enerjisi vardır. Kendimize en yakın hissettiğimiz hayvan olabilir. Şamanlar bu konuda daha da ileri giderek o hayvana bürünürler. O hayvanın enerjisiyle bir olarak çok daha ileri seviyelerde fiziksel bir dönüşüm bile gerçekleştirme imkanları vardır. Belki bilgi ve sessiz birisiniz bir baykuş gibi yada kurnaz ve zekisiniz bir tilki olabilir misiniz? Bu güç hayvanınızı bulmak önemlidir. Bulduktan sonra bazı çalışmalarla (şamanik çalışmalar, danssal ritüeller) o enerjiye hakim olabilirsiniz.
Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.
Mevlana
"Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir."
"Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir."
Benim hayvanim malum sen biliyorsunda x) Pek bir enerjik .. Anliyabilsem onu yada kendimi.. ..
Tesekkurler
bence onu araştır. O hayvanın internetten tüm özelliğini karakteristik anlamını iyice irdele. Sonra empati falan yap, belgeseller izle. Onun enerjisini uyandır içinde bakalım neler yaşayacaksın...
Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.
Mevlana
"Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir."
"Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir."
güç hayvanımızı nasıl bulduğumuzu pek anlayamdım ben evde kedi besliyorum güç hayvanım kedi olabilirmi yani biraz daha anlatabilirmisiniz
güç hayvanı şamanların kullandığı bi kavram. kişinin kendi güç hayvanını (veya koruyucu ruhuna) ulaşması bazı tekniklerle mümkün ancak... şaman doktorlar kişilere şifa verirken onların güç hayvanlarından yararlanıyorlar...konuyla ilgili piyasada türkçe kitaplar var...nette "şaman güç hayvanı" gibi anahtar kelimelerle arayın.. bilgiye ulaşırsınız. sirius kısaca bahsetmiş sadece...
ben kartal ve atları çok seviyorum.uçmak koşmak ve özgürlük
çok şamanik olmuşgüzel konu. Transformasyon geçiren şamanlar ve evliyalar geldi aklıma.
not: Türklerin atalarının da çok önem verdiği bir konu
Bir gün rüyamda akrep gibi bişey görmüştüm varmı bir alaka acabA!!!
- Rüyanizda görünebilir
- En sevdiginiz hayvan olabilir
- Bakmakta oldugunuz hayvan olabilir
e benimki kedi o zaman.3 maddeyede uyuyo)
benimkinin kurt oldugunu biliyorum.
sisli havalar ve camla kapli daglar gordugumde,yada yagmur sonrasi ovayi seyrettigimde sonsuza dogru kosmak istegiyle -inanin- ellerim ayaklarim karincalaniyor.