içtenlikle edilen her duamız her vakit kabul olur inşallh arkadaşım ama seher vaktinin faziletide herkes tarafından bilinir. seher vaktikalk ve ibadetiniyap ve duanı et arkadaşım rabbim kabul etsin benide dualarında unutma.
arkadaşlar 11 adım duası var saati zamanı farketmez demişlerdi,bende gündüz yaptım ama içtenlikle yaptım gece yapılması şart mı ??
--------------------
kimse bana yardımcı olmuyor burada![]()
Konu jezebelw tarafından (03-05-2009 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
içtenlikle edilen her duamız her vakit kabul olur inşallh arkadaşım ama seher vaktinin faziletide herkes tarafından bilinir. seher vaktikalk ve ibadetiniyap ve duanı et arkadaşım rabbim kabul etsin benide dualarında unutma.
seher vakti sabah namazından iki saat önce başlar.dua etmeninde sınırı sayısı yoktur. yeterki ettiğin dua kötü amaçlı olmasın.
bence her yaptiginiz duayi anlatmayin. sizle Allah arasinda olan bir sey. bi de gündüz yapsam olur mu demissiniz. yani icinizde bi süphe var acaba kabul oldu mu diye o da olmamali bana göre. ama insallah dileginiz hayirli ise kabul olur tez zamanda.
işallah olur hepınıızn duaları kabul ben umudumu ksmek uzereyım![]()
ya ben 11 adım duasını bi türlü tutturamıyorum.yani herelde adım atarken doğuya doğru adım atılması gerektiği için ben acaba batıyamı dogru adım atıyorum.doğu taraf sağ kolumuz değilmi onun hizasında yürümeyecekmiyiz
Yanılıyorsunuz arkadaşlar gündüz katiyen kabul olmaz![]()