sevdiğini güzel bulur
gözünde güzelleşir çok görüyorum bunu etrafımda![]()
güzel bulduğunumu sever , sevdiğinimi güzel bulur?
Konu Meva tarafından (27-08-2009 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.
Ακακία.
sevdiğini güzel bulur
gözünde güzelleşir çok görüyorum bunu etrafımda![]()
Ecrinin ruyası...
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa
Insana sevdigi güzel görünür
Ölümüne ''Mavi''ﻞ ﺮ
elbette sevdiği güzel görünür de... sevme faktörünün oluşması için ilk önce bir sempati bir ortak anı bir sevmesemde adını elektrikgerekiyor. ilk bu faktörler oluştuktan sonra elbette sevdiğin sana melek görünür... görmesende sevebilirsin
aslında şurada yazılan her satır o kadar değerli ki...
Erkek arkadaşımın saçları dökülüyordu hafif keldi.Ben önceden hep böyle saçı dökülen gençleri görünce samim olmak gerekirse ıyyykkk derdim, itici gelirlerdi.Önceden yani.Ama sevdikten sonra sevgilim gözüme sırma saçlı geldi, umrumda değildi![]()
Ben ikisinin ortası diyebilirim. Çünkü karşı cinste beni etkileyen en önemli faktör yüzüdür. Yüzünden elektrik alamadığım kişi bana çekici gelmez. O derece ki mükemmel bir vucuda sahip fakat yüzü hoşuma gitmeyen bir bayan mı? Yoksa yüzüne ısındığım fakat kilolu bir bayan mı? diye sorsalar ikincisi dedim.
Güzellik önemli değil, sevdiğim kişi zaten bana güzel görünür demek isterdim ama bu sekilde küçük bir sorunum var![]()
Sevmem için beğenmem gerekir, ama kazara normalde beğenmeyeceğim birini seversem muhtemelen bir süre sonra sevgim onu güzel görmeme vesile olur diye düşünüyorum.
samimiyet ve içtenlik bakışlar ilk bunlar zaten tüm gözleri üzerinde toplamaya yetiyor. sıcakkanlı canayakın birisiyle yapılan sonbetlerde sanmıyorum hiç kimse şekle şemale çok fazla önem göstersin. ben böyle düşünüyorum. aynı dili konuşabilmek saygıyla ilerleyebilmek sevgiyi sindire sindire gömüyor yüreğimize ...