aminnn herseyı okuyorum walla akşam bunuda okuyayım Allahtan umıt kesılmez.Geceler hep uykusuz hep dua ediyorum..Rabbım yardım et...Kavustur beni sevdiğime...Paylaşım için tesekkurler.Allah razı olsun
AKŞAM NAMAZINI KILDIKTAN SONRA HİÇ YERİNDEN KALKMADAN 40 DEFA AŞAĞIDAKİ DUA OKUNUR.
3 GÜNDE 3 GÜNDE 15 GÜNDE MUTLAK KABUL OLURMUŞ.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN*ERRAHMANİRRAHİM*MALİKiYEVMİDDİN* İYYAKE NABÜDÜ VE İYYAKE NESATİN* ALLAHÜMMECMA BEYNİ VE BEYNE HACETİ VE MATLÜBİ KEMA CEMA TE BEYNE ESMAİKE VE SIFATİKE YA ZEL CELALİ VEL İKRAM* İHDİNAS SIRATEL MUSTEKİYM* SIRATELLEZİNE EN AMTE ALEYHİM GAYRİL MAGDÜBİ ALEYHİM VELAD DALLİN*ALLAHÜMME Bİ CAHİ SAHİBİL VESİLETİ SEYYİDİNA MUHAMMEDİN ALEYHİS SALATÜ VES SELAMÜ IKDI HACETİ Bİ LUTFİKE VE KERAMİKE YA EKREMEL EKRAMİN* AMİN*
RABBİM HERKESİN MURADINI HAYIRLARLA VERSİN*AMİN
kaynak gizli ilimler hazinesi - mustafa iloğlu seda yayıları kitabından alınmıştır.
aminnn herseyı okuyorum walla akşam bunuda okuyayım Allahtan umıt kesılmez.Geceler hep uykusuz hep dua ediyorum..Rabbım yardım et...Kavustur beni sevdiğime...Paylaşım için tesekkurler.Allah razı olsun
Allah hepimizden razi olsun. Ben denedim olumlu bir dua.
duanın arapca yazılışı varsada ekleyebilirmsiniz arapcadan okumak daha sağlıklı olur kanaatimce ve nasıl niyet edilecek ve muhabbet celbiye içinde olurmu bu dua bilgi verebilirmisiniz? Allah razı olsun
Ve kac gün okunacak, birde 3 günde mi 15 gündemi tesir ediyor anlamadım o kısmı
amin amin aminnnnn
ah cnm benim ya kıyamam bende öyleyim ama neylersin ki elden bir şey gelmiyor rabbimize sığınıyoruz ondan diliyoruz istiyoruz inanıyorum ki yardım edecek bizlere bende dua ediyorum sana diğer arkadaşlarımada tabi..görelim mevla neyler neylerse güzel eyler inşaallah.
arkadaşım paylaşım için teşekkürler küçük bir soru 3 GÜNDE 3 GÜNDE 15 GÜNDE demişsin tam anlayamadım ne demek istediğini biraz açarmısın .?
Niyetiniz neyse onu edin siz. Allahtan ne istiyorsaniz. Eğer yapabiliyorsaniz bence hergün akşam namazindan sona yapin. Sonuçta tamamen dua. Fatiha süresi - ihlas ve salavat var.
--------------------
3 günde 15 günde derken muakkak kisada olsa uzun sürede da olsa kabul olunur anlaminda. Tabiiki duaya cevap veren rabbimiz. Hayirlisini versin.
Konu istanlub tarafından (21-05-2009 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Sayisi varmi hocam birde ihlas nerde onu göremedim fatijha var sadece ve kac günde etkili olurç tesekkürler
Yanliş yazmişim - tam net bilemem ama siz duanizi edin. Kabul allahtan kismetten bizden istemesi.
İYYAKE NABÜDÜ VE İYYAKE NESATİN
burası kesin doğrumu arkadaşım
''Günahlara kefarettir gönüldeki keder..Niyetler halis olunca, Ameller olmaz heder.Biraz sabreyle bak .Neler göreceksin neler..Mevlam ihmal değil; İMTİHAN eder .. ! ''
İYYAKENABÜDÜ VE İYYAKENESTAİN (Doğrusu(