-
Hacet namazi
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR HAYIRLI CUMALAR. BUGÜN SELA İLE EZAN ARASINDA KILINAN HAYIRLI MURADLARIMIZ İÇİN HACET NAMAZINI YAZMAK İSTİYORUM.
4.Rekat namazın ilk rekatında sübhaneke,fatiha,aytel kürsi
2.rekatında fatiha ,4 ayetel kürsi
ettehatiyyü
3.rekat fatiha ,4 ayetel kürsi
4.rekat fatiha ,4ayetel kürisi
-
bizim yerimize bir başkası kıLabiLirmi bizim niyetimize
-
kılabilir tabii,senin için o niyetlenir.ALLAH kabul etsin
-
ALLAH razı olsun ancak zeval vakti oluyor bu vakitte namaz kılmak mekruh olmuyormu .
-
Bende buna ek olarak kendi kildigim kildigimda da cok rahatladigim bi namaz daha yazmak istiyorum..
1. Rekat: Suphaneke+7 Fatiha+7 Ayet'el Kursi+ 7 Ihlas
2. Rekat: 7 Fatiha+7 Ayet'el Kursi+ 7 Ihlas+Tahiyyat (isteyen Salli-Barik okuyabilir)
3. Rekat: Suphaneke+7 Fatiha+7 Ayet'el Kursi+ 7 Ihlas
4. Rekat: 7 Fatiha+7 Ayet'el Kursi+ 7 Ihlas+Tahiyyat+Salli-Barik+Rabbena
Ardindan kendinizi Rab'bime teslim etmis bir sekilde gozyaslariyla duanizi ederseniz kendinizi cok farkli hissedeceginize eminim.. Bu namazi bir yerde okumustum orjinalinde ilk rekatta fatihadan sonra 3 ayet'el kursi ikinci rekatta 3 ihlas felak ve nas sureleri vardi.. Ama ben Rab'bimin huzurunda daha cok kalmak icin yukardaki sekilde uzattim.. Yaklasik yarim saatimi aliyor ama bir kez denemenizi tavsiye ederim.. Zaten namazda oylesine kendinizden geciyorsunuz ki duanizi ister istemez derinlerden gelerek ediyorsunuz.. Birde Namazlarinizda Kafirun ve Ihlas surelerini cokca okumaya gayret gosterin, anlamlarinda oturu ben cok seviyorum.. Rab'bim Hayirli dualarimizi kabul eylesin insAllah...