Bilmem ama tahminime göre senin düşüncende neyse ona göre görünür. Çünkü zaten onların görüntüleri şekilleri şemalleri yok.
hadim geldiğinde nasıl bir görüntüde olur bilgisi olan var mı?yada gelmeden önce belirtileri olur mu?heralde pat diye bir sürü insan içindeyken çıkıp gelmez dimi?
--------------------
ya yorum yapacak yok mu?merak ettim iyice...
Konu Mira tarafından (30-07-2009 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Bilmem ama tahminime göre senin düşüncende neyse ona göre görünür. Çünkü zaten onların görüntüleri şekilleri şemalleri yok.
evet mantıklı bir yaklaşım bende öyle düşünüyordum.saol düşünceni paylaştığın için...
--------------------
neden kimse yorum yapmıyor ki?fikir paylaşmak bu kadar mı zor?
Konu çokşeyvar tarafından (20-09-2008 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
şekilsiz bir varlık olabileceğini düşünen sadece kendini kandırır.bir varlık var cennet ve cehennemle sorumlu.yani sorumlulukları bizimkiyle aynı.cehennemde de yanacaklar.şimdi siz bu varlıklara şekilleri yok bunların diyorsunuz güldürmeyin Allah aşkına
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
kendi alemlerinde belki vardır ama bi çok kaynakta bu alemde belirli bir şekilleri olmadığı söyleniyor...
kaynak dediğiniz ne ki,yazılan kitaplar mı.kitapları zaten onlae insanlara yazdırdılar.çünki bu kitaplardaki uygulamaların tümü insanlara fdarkındaysanız onlara değil.senin gibi sorumlu olan varlık asla şekilsiz olamaz çünki alemde iyi veya kötü şekilsiz ne var ki,yada sizler şekil derken ne arıyorsunuz kendiniz gibi varlılar mı
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
bişey aradığım yok ama senin dediğinde mantıklı sonuçta o kaynakları yazanlarda insan.anlaşılan bir gün nasip olupta görene kadar gerçeği bilemeyeceğiz...(allah hayırlı olan şeyleri nasip etsin hepimize)
kimse göremez,sadece onlar hangi şekilde kendiler,ini bizlere göstermek isterlerse o şekilde görürüz.ama şunu unutmaki çok yakın bir zamanda onları gerçek suretleriyle göreceğiz.bunuda sizlere söylemiş olayım
nasıl olcak ki o?asırlardır sürüp gelen 7 kat perde mi kalkacak insanoğlunun gözünden???
bizim etkimizin dahilinde kılık değiştirebilirler..söz daima ilk görenin ve uygulamada başarı sağlıyanın tekelindedir..
kitaplarda deneme yapan zatlara göre ,huddam bize insana yakın kılıkta gelirler ve duygu yönünde kısıtlı varlıklardır..sanki köle gibidirler,yapılan işe güdümlü duygu ile beslenirler..siz okudukça o bedenlenir,bazı tütsü ve bal mumu kulanımları ile bedenlenirler!..bunu deneyen ve kitaplarında yer verenlerin inanılmazı belgelediklerini gördüm..