Hayir , normal dansöz kiyafeti giymis olsaydi bundan daha guzel olurdu diye dusunuyorum en azindan göze daha cok hitap ederdi..
Hadise'nin Eurovision şarkı yarışmasında giyeceği kostümü beğendiniz mi?
Ölümüne ''Mavi''ﺍ ﻞ ﺮ
Hayir , normal dansöz kiyafeti giymis olsaydi bundan daha guzel olurdu diye dusunuyorum en azindan göze daha cok hitap ederdi..
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
ilk yorum da benden gelsin
Ben çok vasat buldum![]()
Ölümüne ''Mavi''ﺍ ﻞ ﺮ
walla ben begenmedim hicbi albenisi yok daha farklı olabilirdi tek orjinal tarafı turk bayragını temsilen kıyafetin kırmızı olmasıydı..neyseki kızın sesi de kendisi de guzel ordan kurtarıo![]()
Beni afaroz edeceksiniz ama sarki, ses ve kiyafet dahil hepsi vasat alti. Eurovizyon kalitesini zaten eksi 1000'de tuttugu icin Hadise siyrilir. Kazanir da.
Bir tek benim mi dikkatimi cekti bilmiyorum ama dunyanin en sekuler ulkelerinin yarismacilarinin kiyafetlerine bakin. Zengin olmalarindan midir nedir, kumas konusunda comert davranmislar. Turkiye dansoz, darbuka, dum tek tek, girecek Avrupa Birligi'ne ayol. Kulturumuz tabii ki unutmamak gerek ama halen Harem zihniyetini atamiyoruz. Kadinin ayrica seks objesi olarak kullanilmasina da karsiyim. Bir sanatci olarak soyluyorum, Eurovizyon'da bazi ulkeler olayin sanat boyutunda. Bizim gibi olup da, kizlari oraya ciplak surenler de farkli bir boyutta.
La ruche qui se joue au bord des clavicules,
Comme un ruisseau lascif qui se frotte au rocher,
Défend pudiquement des lazzi ridicules
Les funèbres appas qu'elle tient à cacher.
yabancı ülkelerin bayan sanatçılarının giydiği kıyafetler çok daha zarif ve üstürupluydu. dansöz kıyafeti gibiydi bence.kendini çok fazla teşhir etmiş.basitti.........
Beğenilecek gibi değildi tabiki.Ama zannedersem bu yarı final kostümü.
Finalda bu kıyafet olmayacak.Yani sanırım olmayacak.İnşallah olmaz.
Ben çizseydim kıyafetini bundan çok daha mükemmel olurdu.
Kıyafet,Saç,makyaj,Dans tam bir facia.
Dedim;çok yalnızım..Dedin;Ben sana çok yakınım.(Bakara 186)
Dedim:Rabbim benim senden başka kimim var?Dedin;Allah kuluna kafi değilmi?(Zümer36)..