bence en çapkın boğa erkekleri :P (( benmki yay
Hangi Burçlar Daha Çapkın
Araştırmaya katılanların verdiği bilgilere göre, Yay burcu erkekleri evliliğe yatkın. Oğlak burcu erkekleri kısa süreli ilişki isteyenlerin başını çekerken Kovalar ile saf ve sadık âşık rolünden usanmış görünen Balıklar ikinci sırayı paylaşıyor.
Uzun ve dengeli ilişkinin adresi ise Terazi erkekleri… Araştırmaya katılan ve burcu Terazi olan erkekler uzun süreli ilişkiye sıcak bakarken, Başak burcunun ikinci ve özellikle de sık ilişki deneyimi yaşadığı düşünülen Akrep’in üçüncü sırada olması dikkati çekiyor.
Peki kadınlar?
Araştırmaya göre, Yay kadınları, tıpkı Yay erkekleri gibi, evliliğe en sıcak bakan grup… Akrep ve Başak kadınları ise Yay’ın ardından ikinci… En çapkını ise Kova kadını…
Erkeklerde birinci Oğlak ile Balık burcu, Kova’nın en yakın takipçileri. Uzun ilişkinin kralı Aslan olurken, Başak kadınları hem evlilik hem de uzun süreli ilişki tercihinde ikinci sırayı alarak sağlam bir ilişkinin peşinde olduklarını ispatlıyor.
bence en çapkın boğa erkekleri :P (( benmki yay
17.01.10
eee yengeç burcu bu burcların arasında neden yokk.. sımdı yengec sadıkmı dıılmı???)
....Uçurtmalar rüzgar gücü ile degil o güce karsı koydukları için yükselirler.....
Bence İkizler biraz bu konuda iddaalı olabilir.Akrepler içinde çapkın derler ama bence sadıktır.İstatistiklere göre ,En sadık olan burçlarda Yengeç ve Aslanmış.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Once Upon a Time You And Me
ilginc karar verin hangi burc?
Adi bile gecmiyor ama kesinlikle ve kesinlikle KOC..
Peace/Love/Rock
bana göre koç ve boğa burcu erkeği çapkınlıkta burun farkıyla gidiyorlar.. arkalarından aslan ve akrep gelir..
kadınlardada koç burcu kadını 1.dir.. ilk sırayı kimseye kaptırmaz..
ardından kim gelirse gelsin önemli olmaz..
HAYAT GÖKYÜZÜNDEN DÜŞEN BİR DAMLA SU GİBİYMİŞ
Bence kova burcu erkeği en çapkın burç
Terazi ve Akrep burcu bence..
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
Sanırım en sadık burç yengeç ve aslan En çapkını koç)