katinanın destesinle ilgili çok şey okudum.ben onu almayı düşünüyorum.sizde fikir edinebilirsiniz.
Arkadaşlar kendim için Tarot Kartları almak istiyorum.Bilgisi olan arkadaşlarımızın önerilerine ihtiyacım var.
Konu Selene tarafından (20-02-2010 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık
Herkese mutluluk dağıtmaya geldim...
katinanın destesinle ilgili çok şey okudum.ben onu almayı düşünüyorum.sizde fikir edinebilirsiniz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Karda donuyorsun;şimdi uyku tatlı geliyor ama ölüyorsun...
Ben Rider White kartlarını öneririm.. Katinanın desteside var bende zor kolay kolay anlaşılmıyor....
Katinanın kartları benimde dikkatimi çekti doğrusu ama kararsız kaldım.
ben size hic birini tavsıye etmem..bence hic bulaşmayın..adınızın acılımı gibi sanıırm hayatınız da elinizi attıgınız hic bir şey sonuclanmıyor ve buna ihtiyac duyuyorsunuz.şüphesizki.gelecegi Allah tan başka kimse bilemez.fal tarot gibi şeylerle ugraşmak insanoglunun kendine yaptıgı en büyük eziyettir.bilmem anlayabıldınızmı demek isteidğimi..
Ακακία.
baharakka teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Canım benim tabiki şüphesiz geleceği bir tek Yüce Rabbim bilir.Yalnız bir şey sorabilirmiyim ama lütfen yanlış anlama benim için yazdığın cümle (.adınızın acılımı gibi sanıırm hayatınız da elinizi attıgınız hic bir şey sonuclanmıyor ve buna ihtiyac duyuyorsunuz.) Neden benim için böyle bir fikre düşünceye kapıldınız ? bunu pek anlıyamadım yoksa sizde benim falımamı baktınız ?..
peri tarotu bakıyorum ben.tavsye etmem arkadaşlar tarotu size.tarot bakana iyilik getirmiyor.kendine de bakamazsın.siz bilirsiniz yinede
laroyla basla ben 4 cesıt tarot bakıyorum sen benı dınle laroyla basla sonra redıre wıte alırsın sonra onun cesıtlerıen gecerısn katıanyı ben de merak ettım ama ıyı seyler söylenmıyor hakkında kaldı kı katına zor bır taort onal baslama![]()
"özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi ask ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla!!!