teşekkürler pınar.her zamanki gibi süpersin.
Bismillahirrahmanirrahim.
Hüvallahüllezi la ilahe illa hu*alimül ğaybi veş şehadeti* hüver rahmanür rahıym.
Hüvallahülleziy la ilahe illa hu *elmelikül kuddusüs selamül mü'minül müheyminül 'aziyzül cebbarul mütekebbir* sübhanallahi amma yüşrikun.
Hüvallahül halikul - bariül müsavviru lehül esmaül husna* yüsebbihu lehu ma fis semavati vel'ard. Ve hüvel'aziyzül hakiym.
Anlamı:. Bir kimse bu ayetleri cuma gecesi kağıt üzerine yazıp iyi bir sargıya sardıktan sonra üzerinde taşırsa cenabı ecelli kimseyi hertürlü kötülüklerden korur.bir kimse güzelce bir abdest alıp arkasından 4 rekat allah rızası için namaz kılsa ve bu namazın her rukunda bu dört ayeti okusa namazdan sonra yapacağı dua reddolunmaz.Cenabı hak o kimseyi niyetine azami derecede kolaylaştırır.bir kimse aynı ayetleri cam bir kabun içerisine yazıp temiz yağmur suyu ile doldursa ve bu sudan içse cenabı hak o kimseye keskin bir zeka ve kavrayış nasip eyler.öğrendiği bir şeyi birdaha unutmaz
Kaynak: gizli ilimler ve hacet kitabi arif pamuk
bu düzeltilmiş halidir hayırlı akşamlar
Konu Mira tarafından (29-08-2009 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.
teşekkürler pınar.her zamanki gibi süpersin.
teşekkür ederim
Bunu ezbere bilmiyorsak nasıl yapacaz?. Baka baka okusak namazda oda olmaz herhalde. ezberleyince yapmamız lazım?
her rekatında derken nasıL oLacak anLamadım açıkLarmısınız![]()
''Günahlara kefarettir gönüldeki keder..Niyetler halis olunca, Ameller olmaz heder.Biraz sabreyle bak .Neler göreceksin neler..Mevlam ihmal değil; İMTİHAN eder .. ! ''
güzel paylaşım...
herrekatı fatihadan sonramı? canım
ding dang dong
canım Allah razı olsun şimdi yaptım geceyı bekleyemedım ama gecede yapıcam Allahın ıznıyle tekrar...Rabbım dualarımı kabul etsın ınsallah
nasıl yani pınar, namaz kılırken mi kitaptan okudun