turist cekmek ıcın ucuz hıkayelere bakın...bılmesek yutucaz...
Bir mağara tam 100 sığır alıyor. Hertaraf insan kemikleri dolu. Giren koyunlar bir daha çıkmıyor. Koyununun peşine giden çoban olursa ondan da haber alınamıyor.
Balıkesir'in Havran ilçesinde bulunan esrarengiz mağaralara girenlerin bir daha çıkamadığı iddia ediliyor.
Eğmir, Dereören ve Hallaçlar köylüleri, Madra Dağı eteklerinde Kaya Tepe diye anılan bölgede bulunan mağaraların esrarengiz olduğunu, hayvanlarını otlatırken bile mağaraların bulunduğu bölgeden geçmediklerini söyledi.
BİR MAĞARA 100 SIĞIR ALIYORMUŞ
Köylüler, "Kaçan koyunlarını aramak için giren çobanların kaybolduğu, bunun yanı sıra 3-4 kişinin de mağaraya girdiği, ancak bir daha çıkmadığı söyleniyor. Mağaralarda insan kemikleri, kafatasları bulunduğu, bu mağaralardan büyük olanın 100 sığır aldığı ve içinde yatır olduğu rivayet ediliyor. Bu söylentilerden dolayı kimse mağaralara yaklaşmıyor" şeklinde konuştu
turist cekmek ıcın ucuz hıkayelere bakın...bılmesek yutucaz...
İlginç bir konu.Ama biz bilemeyiz belkide doğrudur..
'pelincim' bu seyın doru olma olasılıgı cookkk dusuk.Haa bı de bu olay fazla onemsenmıyor olsa gerek ne polıs nede jandarma arastırmıyor mu burada ne var dıye yanı bır ınsanın degerı yok mu bu ulkede bır arastırma heyetı olusturulur ve arastırılır yanı ordakı koylulerın uydurması oyle bırsey olsa bızım mılletımız meraklıdıryanı ÖZETLE oceans166 arkadasmızın dedıgı gıbı koylulerın uydurdugu bı sacmalıktır
![]()
![]()
Yok daha neler![]()
Ben bu magralari biliyorum. Köylüler oraya giren hayvanlarin daha cikmadigi icin korkarlardi önceden. Ama sonunda ortaya cikti ki hayvanlar magranin icindeki yeralti sularinda yüzerek denize dökülen yerden cikiyorlar. Bir türlü firar ediyorlar yani![]()
Ölümüne ''Mavi''ﺍ ﻞ ﺮ
Magaralarda ilerlere gidildikce azalan bir oksijen durumu mevcuttur...yani dier yönle4rde cıkıs veya hava alacak bır yer yoksa orda ınsan hayatı ve canlı hayatı devam etmez...ıcerde nem veya su varsa...yarasa veya dıer canlılar yasıyorsa orada hayat var anlamındadır...ama yınede uzunlugu hakkında net bır bılgı olsaydı yorum yapmak daha kolay olurdu...ama yınede tedbırsız bu yerlere gırmeyınız derim....saygılar.
sanırım amasya tarafındada bu şekilde bir mağara vardıkapılı kaya diyorlardı.giren çıkamıyormuş bir daha falan derlerdi ama zaten ona girmek içinde iyi tırmanıcı olmak lazım
![]()
bence bir çelişki var giren çıkamıyorsa içerisinin 100 büyük baş hayvan aldığını ve içeride kemik olduğunu nereden biliyorlar?
Azim & Sabır
ben inanıyorum böyle şeylere neden olmasın
Eğer yapabiliyorsan acı çektir bana! …ama kimsenin çekmediği acıları çektir, CANIM ACISIN !!!......................