canım.. kendıne ıyı bak geldıgın zaman ınsallah yıne hep bırlıkte oluruz.. hoscakal![]()
bazı özel sebeblerden dolayı internet ortamının olmadığı yada kullanma şansım olmayacak bir yere gitmek zorundayım. Hepinizi çok seviyorum her gün bağımlılık olmuştu burası sizleri özleyecegim. Ama artık sanırım bir süre uzak kalacagım. Buradan girerse kardeşim girebilir ama ona şifremi vermedimkendisine üyelik alsın girsin oda diye..
Burada paylaşımları ile dostluk bilgi sevgi eğlence ile zor zamanlarımda imdadıma yetişen herkese en iyi dileklerimle veda ediyorum. Allah bu siteyi kuran ve sahiplenen, içinde yer alan herkesten razı olsun.
sağlıcakla ve afiyetle kalın.
hey sen büyük oyna iyi düşün
yapayalnızsın başla alışmaya
hey sen çocuk olma herşey niçin
canım.. kendıne ıyı bak geldıgın zaman ınsallah yıne hep bırlıkte oluruz.. hoscakal![]()
o halde neden elveda
tekrar görüşmek üzeresağlıcakla kal..
Hemen geri dön ..![]()
17.01.10
Güzelim Yürekten ßağlıyam Sana
Bu bir veda havası değil, kabul etmiyoruz. Kısa bir süre aramızda olmayacaksın.. Çabuk gel.. Geldiğinde müjdeli müjdeli haberler duyman dilekleri ile hoşçakal..
Sensizlikle oluşmuş hastalığıma senin bile çare olamayacağını ve benim için artık çok gecikildiğini anladım..!
Görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın![]()
Çok konuşmak yanlışımsa ben de bugün suskunum....
tekrar görüşmek üzere...
Ne yıktım ne döktüm etrafı
Oldukça sakin duruyorum
Kızsam olmaz,
Geçmişim onulmaz biliyorum
Darbeleri bitirdim de geldim
Şimdi tahtımda oturuyorum
Kızsam olmaz,
Tarihim onulmaz.....
gec bulduk cabuk kaybettik senii ama olmazki boyle!!yorumlarını özlicez canım ya gitmene uzuldum kendine iyi bak..bian once donmen dilegiyle
![]()
teşekkür ederim canım arkadaşlarım. özel sebeblerler var ama köylük yer bütün yaz ve dahası dönemeyebilirim kışında -yatalak hastamız var(ninem)- dualarınızı eksik etmeyin.
sizi özleyeceğim. kardeşim de üye olacak mış(bilgisayar ona kaldı) ona iyi davranın her nekadar uyus olsamda ben..
hey sen büyük oyna iyi düşün
hey sen çocuk olma herşey niçin
Geri gelmen dileğiyle Canım![]()
Pür ateşim açtırma benim ağzımı zimhar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var;
Bilmez miyim ettiklerini eyleme inkar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var!