kismeetine derken sevdigi insanami? yani durduk yere baska kismetler acmayalim basimiza :P
anber kabuğuna yada yeni bir ipek parçasının üzerine Berhetihin -keririni yaz veya yazdır ...bu iki kelime esnaf dükkanına koyarsa celb ...veya satılmasını istediği bir şeyin içine konur ise,veya bekar biri üzerinde taşır ise tez zamanda kısmetine kavuşurmuş,işsizde üstünde taşıya inşallah faydasını görürmüş....
kismeetine derken sevdigi insanami? yani durduk yere baska kismetler acmayalim basimiza :P
bu insanlar alışmış kandırmaya ille gidip okutacaklar yada tılsım alacaklar sanki her derde deva olacak ...al işte bedava förmül verdik ya,kendin söyle kendin işit misali....
Allahu zülcelal ilmi isteyene zenginligi istedigime veririm diyor... Bu söz yeter sanırım![]()
Külli Nefsin Zaiketül Mevt (Her Nefs Ölümü Tadacaktır..)
ipek uzerıne turkcemı yoksa arapcamı yazacaz bır bılgı verırsenız sewınırım
böyle şeylere nasıl inanır insan her derdin devası ÜMMÜL KURAN
--------------------
Nasıl olurda inanır insan buna her derdin dermanı ÜMMÜL KURAN![]()
Konu papatya2 tarafından (30-12-2008 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
keririnin bir hüddam ismi oldugu da söyleniyor,berhetiyede gecen bi isim oldugu da söyleniyor.sonucta bunları yazarak,üstte tasıyarak söylenenlerin hic biri olmaz...
isin ucunda sakata gelmek vardır![]()
nerden çıkarıyorsunuz sakata falan gelmek ben sakatamı geldim kendi uygulamadağım hiç bir şeyi uygulayın demem .sizler hem bilgi vermez hemde eleştiri yaparsınız ,güzel şeyler yazıp faydalı iseniz her zaman elinizden öperim ve takdirde ederim.lakin bazen gerçekten ne dediğinizi anlamıyorum..hiç alakası yok keririnin arapça manası ya allah yahut ya ilahe külli şey demektir,ve bazende huddam yardımcı elde etmek için okunur.yani huddam ismi olmuyor huddam için belli sayıda okunuyor.ve yukarda arkadaşa cevap bu yazdığım berhetihin ve keririn incildenmi bir araştır.
Konu Şanaa tarafından (06-01-2009 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.