Her ne arzu ettiysem oldu Cunnetil Esma (esmalarin kalkani) Bizim bildigimiz ALLAH in 99 isimleridir. Her bir ismin sifati ,vazifesi vardir . O isimlerle yalvarinca duani ve istegini RABBIMIZ in izini ile cevap veriyor.Ben senelerdir butun istek ve arzularima kavustum.
Hangi sorunum olduysa YA RAB diyerek yapistim inanin bazan daha bitirmeden hasil oldu.O Yaradanımız o kadar buyukki(LA ILAHE ILLA ENT ) .Arkadaslar gafil olmayin deneyin banada dua edin. Yapilisin bir kac yontemi var benim yaptigimi sizlere anlaticam.Arabi ayin basinda (ayin yeni cikisinda Hilal durumunda iken )Her hangi bir is icin okunursa okunsun devamli arka ar kaya19 gece 23.30 dan sonra okuyun .Tenha kimse olmasin yaninizda Abdest alip kibleye karsi otur .21 defa Selavatu selam oku 1 Fatiha 3Ihlas oku -Niyet et =Her çeşit maddi ,Manevi ve Sarı Hastalıklardan Kurtulmak için (hastaliginiz ne ise dile getir) 1)-15 defa Ayet-el Kürsi oku. -95 defa Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus ((Eve men kane meyten fe ahyeynahu)oku 661 defa
YA MetinYA Mania okuyup seni Yaradana sukret .Not==nasil yapicaksiniz-Bir kagida hangi gun ve tarihte basl adinizsa numaralayin 19 gunu alt alta yazin ,okudugunuz her geceyi isaretleyin ,ALLAH kabul etsin . Ben bu gun HASTALIK icin yazdim denediklerimden sizlerle paylasmak kardesin kardese bir borcudur. Saygilarimla
Konu Mira tarafından (25-07-2009 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.
maşallah ne güzel.allah razı olsun kardeşim.ben rabbimi git gide özlüyom şu gece ibadetlerinin yerini okuyunca.ona yakın olmak için teecuh vakti ne güzel bir vakittir,o her gece bizi bekliyor biz ise gitmiyoruz.rabbim bizi her gece seninle buluşmayı,konuşmayı nasip et.
asliim evet guzel arkadasim parentez icindekilerle beraber okunur 95 defa .Bu parentez icindeki hastaliklar icin okunuyor .RABBIMIZ hastalara veherkeze sife eylesin sihhat afiyet versinAMIN.
sılacım ya çok sevindim senin adınacelp ve sevdirme için de tavsielerin var mı canım?
canım emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım..Allah razı olsun
kardesım lıste seklınde yassan gercekten kafam karıstı sımdıden allah razı olsun
Arkadasım bu yazdıklarınızı liste halinde yazarmısınız ben anlamakta zorlandım.Allah razı olsun sizlerden.
Slm sila1945 arkadasim,
verdigin formül icin cok tsk. Gerci ben bunu biliyordum yanliz o verilen ayetler bana uymuyor benim sorunum su kendim kurandan kendime ayit dilegime göre tertipleyebilirmiyim ? yani o formülde genelde baska ayetler var bana ama lazim degil kendim baska ayet secebilirmiyim? Cevabin icin simdiden tsk.
benimde kafam karıştı parantezler falan ....
*benim anladığım 19 gece yapılacak ve gece 23:30 dan sonra sessiz bi yerde
abdestli ve kıbleye karşı okunacak
*21 salavatu selam 3 elham 1 fatiha okunacak ve niyet edilecek.
*15 adet ayetelkursi okunacak
*95 adet Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus.Eve men kane meyten fe ahyeynahu okunacak
*661 defa YA METIN YA MANIA okuyup seni Yaradana sukret
doğru mu anladım acaba yoksa [eve men kane meyten fe ahyeynahu] hastalığa şifa bulmak isteyenler mi ek olarak okuyacak sadece.
kalsik bir soru ama anlamını bilen varsa yazabilirmi?
*