saolasın emeğine sağlık
Arkadaşlar mrb...
size benim sürekli okuduğum ve faydasını gördüğüm bi sureden bahsetmek istiyorum.
"Kadir Suresi"...
bu duayı her türlü zorlukta ve dualarınızda 21 kez okuduğnuzda eminim faydasını göreceksiniz.Çünkü ben hangi durumda okuduysam faydasını gördüm çok şükür.
Özellikle bazı anlarım oldu kii;çok çaresiz kaldığım,çok zorluk çektiğim,hemen bu duaya sığındım ve Rabbim beni zorluktan kurtardı,feraha kavuşturdu.O sıkıntımı hayırla sonuçlandırdı.
Yeterki inanarak okuyun,her türlü zorluğu atlatacağınızdan eminim.
Allah kabul etsin...
GÖZLERİNE HER BAKTIĞIMDA AĞLASA DAA GÖZLERİM...
AĞLAMAK İÇİN BİLE OLSAA,"GÖZLERİNİ ÖZLEDİM !!! "
saolasın emeğine sağlık
41 kez okunduğunu biliyorum 21 kez okunduğunu ilk defa duydum.
paylaşımın için teşekkürler canım
arkadaşlar bendeki kaynaktada yanlış hatırlamıyorsam şöyle yazıyordu,sabah namazından sonra 100 defa okuyanın tüm haceti biznillah yerine gelir diyordu..yine eve gidince bakarım..
Sükut eyledim ''Kahrı var'' dediler, biraz söyledim ''Zehri var'' dediler. (Sustum ''Kahrından susuyor'' dediler; biraz konuştum ''Zehrini kusuyor'' dediler)
benim bulduğum kaynakta sadece dilek için deil,darda olduğnuz sıkıntılı anlarınızda ve dilekleriniz için yazıyodu.yinede farklı tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa bilgileniriz
GÖZLERİNE HER BAKTIĞIMDA AĞLASA DAA GÖZLERİM...
AĞLAMAK İÇİN BİLE OLSAA,"GÖZLERİNİ ÖZLEDİM !!! "
Allah razı olsun arkadasım ben de her namazdan sonra amener resulu,inşirah ve kadr surelerini okurum.Huzur bahsediyor bana ...
Kadr( Kadir) Suresi:
1. İnnâ enzelnâhu fî leyletil kadr(kadri).
2. Ve mâ edrâke mâ leyletul kadr(kadri).
3. Leyletul kadri hayrun min elfi şehr(şehrin).
4. Tenezzelul melâiketu ver rûhu fîhâ bi izni rabbihim min kulli emrin.
5. Selâmun, hiye hattâ matlaıl fecr(fecri).
Meali:
Muhakkak ki Biz, O'nu (Kur'ân'ı) Kadir Gecesi'nde Biz indirdik. Ve Kadir Gece'sinin ne olduğunu sana bildiren nedir? Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve ruh, onda (o gecede) Rab'lerinin izniyle herbir emir için inerler. O (gece), fecrin doğuşuna kadar selâmdır (selâmettir).
allah özellıkle sıkıntı zamannda kendısıne uzanan elı bos cevırmez bu surenın ustune de kadır ısmını cokca zıkredın etkıs artacaktr.cok guzel bır konu acmıssın canım.cok tesekkurler
"özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi ask ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla!!!
eline sağlık