evet çok düşünmüştüm ve halen düşünüyorum, bizler ne olacağımız belli değil![]()
Hiç intiharı düşündünüz mü?![]()
Ακακία.
evet çok düşünmüştüm ve halen düşünüyorum, bizler ne olacağımız belli değil![]()
Konu özel tarafından (05-04-2009 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.
düşünmeyen varmıdır ki?![]()
Ты принцесса, а это ключ от всех дверей
Просто будь смелей
bencede yoktur..aklından gecırmıstır ama sonra vazgecmıstır..anket sonucu zaten yüzde yüzü gecmıs...
ben dusunmedim ölumden korkuyorum intihari dusuncek kadar hayata küs degilimmm...
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
bende çok yıllar önce 5 yıl olmuştur bi kere balkondan atlayım dedim sonra kendimden korktum kapıyı kapadım. yazındı. odadaydım oturuyodum ağlıyodum o sırada aklımdan geçirdim. sadece öyle bi anlık aklımdan geçti ama düşündüm sayılmaz. intiharı düşünenler bayağı planlı programlı yapıyolar. ama ben intihar edemem. Allah korusun. ölmekten çok korkuyorum. yaşama sevincim var ayrıca çok şükür.
bende düşünmedim..ama düşünen ve uygulayan insanlarla cok karşılaştım.bunların icinde sanslı olmayanlarınada sahit oldum.Allah kimseyi bu noktaya getirmesin..
--------------------
hayat herşeye ragmen yaşanmaya deger..su sarkı geldi aklıma Ceza ile Sezenın söyledigi.Gelsin hayat istedıgı gibi gelsin..![]()
Konu baharakka tarafından (05-04-2009 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Ακακία.
bende düşünmedim..ama düşünen ve uygulayan insanlarla cok karşılaştım.bunların icinde sanslı olmayanlarınada sahit oldum.Allah kimseyi bu noktaya getirmesin..teşekkürler
hiç düşünmedim valla.. niye düşüneyim ki. felsefem hayata nasıl bakarsan oda sana öyle bakar oldu hep.. ben güzel baktım oda bana güzel bakıyor.. böyle güzel güzel yaşamak varken intihar ne olaki..
Hiç düşünmedim,bir arkadaşım çok düşündü.Annesiyle onu hayata döndürmek için çok uğraştık.Hayat çok güzellll
[SIGPIC][/SIGPIC]
Once Upon a Time You And Me