tertip ilginç dendinizmi pekiii
Tanıdığın gaspçı veya hırsız varsa(?) intikam için bu davti ve ritüeli kulan.
DİKKAT! eksiksiz vereceğim...günahıda boynuma..
Haksızlığı sevmeyen dürüst bir ailenin evinden bir temiz cam al...
Aldığın cama hırsız veya gaspçının resmini temsili olarak çiz..
Hırsız veya gaspçının resmini haç şeklinde durmuş bir motife çevirmen şart+
SONRA
Çizdiğiniz resmin yüzüne 9,sol omuzuna 2,sağ omuzuna4,sağ göbek tarafına 7,sol göbek tarafına3,göbeğin ortasına 5,sağ ayağına 6,sol ayağına 8 ve cinsel organına 1 rakamalarını yaz..
yönün batıya dönük olsun,batı negatifliklerin yönüdür..Sonra eline siyah bir bıçak al ve hizmetlilere şöyle seslen..
Selam sana cumartesinin baş meleği kesfeya'il,selam sana ey bu günün yer yüzü meleği meymun eba deybac el esvet,intikam için bana yardımcı olmanız için ALLAHIN EL KAHAR adınıza and içiyorum..
EY GÖREVLİ melekler andım için sizi sembolden tekabül ruhu ile buldum
sembole hizmetli olan melekler
şit'il,şekeh'il,keket'il,şeled'il,şesed'il,şa t'il,teket'il,ğeşset'il..
nerdesiniz?
Allahın ya zul şedit el betiş el kahhar ayetine and içerim,uranüse denk düşürdüğüm sembolik resmi,ve adlarını bulduğum görevli hüdamlar meh'yuşın,nec'yuşın,ned'yuşın,met'yuşın,ne t'yuşın,ked'yuşın,kenet'yuşın,ğekit'yuşın ...
sizi intikam için (hırsız yada gaspçının anne adı ile adı okunacak) üzerine felç indirin..acele bu saatte ve şimdi..
okuma 9 kere tekrarlanır,dua bitiğinde,çizdiğin resmin üzerindeki her hangi bir rakamı kara saplı bıçağın ucu ile silersen,hırsız felç olur..
felçlik indiremesen bile o kişi şidetli şekilde kahrolup o ayda kendi kendini yiyip birerecek..
okuma esnasında ,hardal ve kara biber tohumu yakman gerek..
Ek olarakta hangi duyguda yapmanızı öğreteceğim...İmgelem olarak hırsızı düşünün,sanki resimdeki kişi o imiş gibi inanın ki sembolik temsili zaten odur..
İradenizle beslediğiniz kahredici gücü ona yönlendirmeye çalışın,sonra ilham yolu ile ona ulaşın,hırsıza ulaştığınızı hisetiğinizde,9kere daveti okuyun..daima hırsız,yada gaspçıya odaklanınız..
Davet bitiminde manyetik akışkanna benzer bir durmun sizi sardığını ve diyer ucu hırsı-gaspçıya ulaştığınıhisetiğinizi fark edeceksiniz..işte bu an çok önemli,bıçağınızı semboldeki bir sayıyı silmek için kulanın ve silinen rakamın yeri hırsızda acı verecektir!..felce kadar yolu vardır!..
Konu Mira tarafından (17-03-2010 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: duygu aktarımın tamamı açıklandı
tertip ilginç dendinizmi pekiii
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Kendim tertipledim,istanbulda sorun olan gasp ve hırsızlara karşı bir ritüeldi...
istanbulda bir kaç hırsız ve gasp olayı ile karşılaştım...Allah nalet etmiş hırsıza ve gaspçıya,birde Allahtan onlara tepeden balyoz gibi vurması için bir çeşit intikam da yardım etmesi dileği ile,sembollerden davet tertipledim...
Davetteki tertip ve düzenin melekve hüdamların adlarını doğru bir intizamla yazdığıma inanabilirsiniz..titreşim olarak eksik olaursada ,kulandığınız alfabe ile yinde etki edeceğinize inanmanız yeterlidir... hazırladığım davete kefilim... Günahıda kıyama kadar benimdir,hayrı varsada sizin olsun....
sadece hirsizami uygulanirsa olur baskasina tutmazmi yapicamdan diyil sadece merak ettim hirsiza karsimi yoksa her insana islermi
Eleştiri olarak almayın ama ana adı gerektiğine göre hırsız ve gaspçıların emniyetten sabıka kayıtlarını almak lazım diye düşünüyorum
SABRIN SONU SELAMET
böyle bir konuyu nasıl atarsın mehmet buraya.inanamıyorum sana.zaten hırsızı bulsalar anne adına gerek mi kalır .ama bunu hırsıza diilde intikam amaçlı başka insanlara kullanmak isteyen çıkabilir.![]()
://// dünyada var olan herşey varlıgın yokluk aynasından geçer:////
:///yaşamın sırlarını bilseydin ölümğn sırrını çözerdin://bugün aklın var bişey bildiğin yok yarın akılsız neyi bileceksin
Anne ilk adım olan salihle bana seslenseydin iyi olmazmıydı?..
Bunu unutma hiç bir zaman anne! kanunların hırsızı yakalayıp bir müdet sonra serbest bırakıyor..
Anne sana bir nasihat,,, ne yaptığımı biliyorum! tammı şimdi..
fakirin malını çalan ve milleti gasp edip korkudan şikayetçi olamayan o kadar madur insan varki..
Neyse sana kızmadım anne. ama bunu unutma!verdiğim davet' haksızlığa her kim kulanırsa sonu hüsranla biteceği "!KESİNDİR!"
Davetteki adlar sadece hırsızlara karşı kulanılır başka hiç bir işe yaramaz..
Aksi taktirde görevliyi görevin dışında zorlamak başa beladır...
tmm yavrucuğum salih özür dilerim sen ne yaptığını biliosun sanırım..![]()
://// dünyada var olan herşey varlıgın yokluk aynasından geçer:////
:///yaşamın sırlarını bilseydin ölümğn sırrını çözerdin://bugün aklın var bişey bildiğin yok yarın akılsız neyi bileceksin