Arkadaşlar ben 6-7 yaşlarındayken ailecek yüzük oyunu diye bir oyun oynardık.Bu oyunda 2 takım vardır.Bir takım tepsiye 8 kahve fincanını ters biçimde koyar.Fincanlardan birine yüzük gizlenir.Rakip takımın amacı ya ilk seferde yada son seferde yüzüğü bulmaktır.Arada bulursanız yine kaybedersiniz.Bu oyunu oynarken ben dediğim gibi 6 yaşnda falandım.Evin en küçüğüydüm.2 takımda beni kendi tarafına isterdi çünkü % 90 ihtimal ilk seferde yüzüğü bulurdum ve oyunu kazanırdım.O yaşlarda kendi kendime lucid rüyalarada girebiliyordum.Hiç çabada sarfetmiyordum bu günkü gibi..Şimdiyse bütün bu duygularım ve hislerim körelmiş gibi.Bu hislerimi neden kaybetmiş olabilirim?Yaşlanmakla ilgili bişeymi?![]()
Doğru aslında..Keşke hep çoçuk kalabilsek.Büyüdükçe insan dertleride çoğalıyor.Kendini daha materyalist bir dünyada buluyor.Yazık..Teşekürler yorum için![]()
Boynuzlari cikarmaya ne dersin mert? Hep Cocuk kalamayiz.
Bir gün olgunlasmak zorundayiz.
Bu yaşına kadar topladığın negatif enerji blokları. Çevreden aldığım negatif enerjiler. Ve kirlenen dünya.Sadece sende değil hepimizde böyle.Ve birde beyinlerimiz çocuk halimizdeki gibi düşünmüyor artık. Eğer o saf arı, geçmiş gelecek korkusundan arınıp özümüze dönebilip an ı yaşamayı becerebilirsek yine aynı oluruz... Ama buda çok çaba.
beynini ve ruhunu ve bedenini kirletmeyi bırakırsan yetenklerin artarak gheri gelir. hayvanlar zihinsel engelliler ve çocuklarla çok vakit geçir. daha ısa sürede kendini toplarsın
Hepiniz saolun yorumlar içinMerak etme boynuzlarda plastik zaten takmak beni çocuta yapmaz ibliste
![]()