peki büyü olanin neler yapmasi lazim ,kendi kendine cözülür mü
Sizin anlaşılan Kuran dan haberiniz yok. Bilmediğiniz konularda akıl karıştırmayın lütfen.
peki büyü olanin neler yapmasi lazim ,kendi kendine cözülür mü
aman hocam ya her iki durum anlayamayanlar olacaktir yani hem cin alameti hemde buyu varsa yada 3 durum ip hangi boyda olur ?ip kendiliginden uce ayrilip her uc durumuda gosterez degil mi?
o dua varya baştaki aksemtü demek ben yemin ederim demekama neye yemin ediyon onu bilmiyom bi hatada ayvayı yedin yemin ediyosun çünki
![]()
mutlaka kendi kendine cozulur diyen ,psikologa git bir sey yin yok (bir seyin yok diyenlere bende birsey yoksa allah bendekinden sanada versin demeyi unutma) yada 3 besmele cek gecer diyenler olacaktir...akli basinda,bu isi para icin yapmayan birini bulmalisin...dikkat et namazinda niyazinda kurani ezberlemis yutmus,ozellikle sakalli hocalara dikkat et ,bilmedigin iyice arastirmadigin hocalara gitme...ulkede gel buyu cozeyim diyerek kadinlari yataga atan,para icin dinini ,imanini satan,onun bunun ocagini yikip ona bun a vaaz veren dindar hocalarimiz meshur.
yanlış bilmiyorsam eğer psikoloğa değilde psikiyatriste gitmeli çünki psikolog lar farklı insan davranışlarını insan kültürlerini ve dillerini araştıran bir bölüm
psikiyatristler ise tamamen insanın ruh hastalığına hitap eder
ama cinlerde ALLAHIN yarattığı varlıklar ve insanlara zarar verebiliyorlar ve onları bir psikiyatrist tadevi edemez
s.a arkadaşlar ben bunu denedim çok şaşırdım hatta şok oldum ama kafam karıştı ip nekedar kısalır yada uzar yoksa banmi yanlış ölçtüm yaaa?
![]()
Konu sümsüm tarafından (15-03-2010 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.
♥ .*.*. ßana sènİ sèwiOrum diè yaLanDa söLèsèN bu yaLanI dünyanIñ BüTün qèRçèqLèRinè dèqi$mèyè hazIrm..xX ./ ♥ .*.*.
Benim anlamadığım nokta bu yapılan şey sonucunda kimse normal çıkmıcakmı. ( bakılır eğer ip uzamışsa cin alameti kısalmışsa insan şerri (büyü) şayet ip aynı boydaysa cenabı haktan gelen bir rahatsızlık demektir.) uzamışsa cin kısaysa insan şerri aynıysa allahtan gelen bir rahatsızlık demiş yazan arkadaşımız.burda yazılana göre bütün insanlarda bi rahatsızlık var normali nedir bunun böle baştan savma veya eksik şeyler paylaşıyosunuz anlamadım.