ben almanya dogma büyümeyim.ve burada rahibelerden haric kimse dinine göre giyinmiyor her hafta kiliseye gidenlerden bu sekil giyim farketmedim.onlar yazdigin gibi giyindikleride tembellikten öyle giyinirler dinden degil.
Kadınların da saç örgüleriyle, altınlarla, incilerle ya da pahalı giysilerle değil, sade giyimle, edepli ve ölçülü tutumla, Tanrı yolunda yürüdüklerini ileri süren kadınlara yaraşır biçimde, iyi işlerle süslenmelerini isterim. ( 1. Timoteos 2:9-10 )
Süsünüz örgülü saçlar, altın takılar, güzel giysiler gibi dışla ilgili olmasın. Gizli olan iç varlığınız, sakin ve yumuşak bir ruhun solmayan güzelliğiyle süsünüz olsun. Bu, Tanrı'nın gözünde çok değerlidir. ( 1.Petrus 3:3-4 )
Hristiyan kadın davranışları, sözleri, giyim kuşamı ve yaşam tarzıyla Rabbe yaraşır olmalıdır. Aşırılıktan kaçınmalıdır, abartısız sade olmalıdır. Dikkati çekecek bir şekilde giyinmemelidir. Gereğinden fazla makyaj yapmak, gereğinden fazla takılar takınmak, kadını doğallıktan uzaklaştırır. Aynı zamanda temiz ve bakımlı olmaya, özen göstermelidir.
ben almanya dogma büyümeyim.ve burada rahibelerden haric kimse dinine göre giyinmiyor her hafta kiliseye gidenlerden bu sekil giyim farketmedim.onlar yazdigin gibi giyindikleride tembellikten öyle giyinirler dinden degil.
Konu Wahsi tarafından (27-06-2008 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.
hristiyan olarak kabul edilen ülkelerdeki her bireyin mükemmel hristiyan olduğunu düşünemezsin.bu ülkeyle değil insanın içiyle ilgilidir.Tıpkı çoğunluğu müslüman kabul edilen Türkiyedeki müslüman geçinenlerin çoğunun müslümanlığın kurallarından habersiz yaşaması gibi...
eline yüregine saglik güzel can...malesef bunu uygulayani pek nadir gördüm Almanyada...Bir asiri dindar hiristiyan bir kiz arkadasi vardi...ALLAH sahidim , her defasinda beni hayran birakirdi kiz...Öyle bir imani varki kendi dinine , insani hayret birakiyordu...Bir onda gördüm birde annesinde...baskada hatirlamiyorum su an....
Pek nadir iste...Ama tabiki giyinim kusanim insanlarin iyi yada kötü oldugu manasina gelmez..Yani yazdiklarimdan hiristiyan arkadaslar varsa alinmasinlar...Sadece Incilin ayetleri acisindan degerlendirme yapmaya calisdim...![]()
barnaba böylesi bir yazı açmışsın ama adının hangi barnabayı temsil ediyor gerçek barnabamı yoksa sonradan kitabıyla beraber uydurulanmı unutma RAB hiçbirşeyi karşılıksız bırakmaz istedşlerşnş yapsınlar yahuda da yapmıştı elem verici bir son var
Yahuda kendini asıyor
(Elç.1:18-19)
Sabah olunca tüm başkâhinlerle halkın ihtiyarları, İsa'yı ölüm cezasına çarptırmak konusunda anlaştılar. 2O'nu bağladılar ve götürüp vali Pilatus'a teslim ettiler.
3İsa'yı ele veren Yahuda, O'nun mahkûm edildiğini görünce yaptığına pişman oldu. Otuz gümüşü başkâhinlere ve ihtiyarlara geri götürdü. 4«Ben suçsuz birini[cc] ele vermekle günah işledim» dedi.
Onlar ise, «Bundan bize ne? Onu sen düşün» dediler.
5Yahuda paraları tapınağın içine fırlatarak oradan ayrıldı, gidip kendini astı.
6Paraları toplayan başkâhinler, «Kan bedeli olan bu paraları tapınağın hazinesine koymak doğru olmaz» dediler. 7Kendi aralarında anlaşarak bu parayla yabancılar için mezarlık yapmak üzere Çömlekçi Tarlasını satın aldılar. 8Bunun için bu tarlaya bugüne dek `Kan Tarlası' denilmiştir. 9-10Böylece Yeremya peygamber aracılığıyla bildirilen şu söz yerine gelmiş oldu:
«İsrail oğullarından kimilerinin
O'na biçtikleri değerin karşılığı olan
otuz gümüşü aldılar
ve Rab'bin bana buyurduğu gibi,
çömlekçinin tarlasını satın almak için harcadılar.»
Her Müslüman olarak kabul edilen ülkelerdeki her bireyin mükemmel Müslüman olduğunu da düşünemezsin...Müslümanlar emin olun ki Tüm kurallardan en azından birçoğundan haberdar, fakat uyguluyor veya uygulamıyor bu tamamen kişisel bir sorun...Lütfen dinler arası kıyaslama yapmayalım.Herkez kendi dinini yaşar...
Mutlaka gözden geçiriniz:http://www.lahuti.com/forum/forum-kullanimi-f23
Finlandiyali bir kiz arkadasim asla kisa kollu giymez erkeklerle el sikismaz gulerek konusmaz kisa yada acik nitelenecek hic bir sey giymezdi hatta onlara gore kola icmek dahi haramdi alkol ve benzeri hic bir seyi kullanmazdi ve surekli incil okurdu.
[SIGPIC][/SIGPIC]
COK BILEN COK YANILIR !!