bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum bana bu konuda yardimci olurmusunuz
çok güzel açıklamşısın çok teşekkürler.inançları bütün olan cinlerin de insanların adeta kölesi olmalarına üzüldüm.sonuçta onlar farklı amaçlar için yaratıldılar.
bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum bana bu konuda yardimci olurmusunuz
s.a huddam ilmi sadece cin ve vazifeli meleklere denilmez cin ve meleklerin katındaki komutan vezir ve askerlerden oluşur misalen nazar ayetini okuduğumuzda nazar için önlem almuş sayılmayız ama 7 kez okunduğunda harflerin ayetlerin besmelenin huddamları emrindeki komutanları eşliğindeki askerleri tarafından kötü enerji denilen cinleri kovarlar huddam buna diyoruz
konuyu paylasan arkadasımıza saygılar sunup bende nacızana fıkırlerımı beyan etmek isterım huddam ilmi butun internet ortamında hep aynı tanıtıma sahıp ve coguda yanlıs huddam cin soyu olarak gösterılır huddam cok güçlü bır varlıktır ama asla cin kavmınden degıldır huddam allahın görevlı tayın ettıgı varlıktır sızın amelınıze göre sıze lutuftur ayrıca huddam davetlerıde en azından çogu bostur huddamı görmenız mumkun degıl denecek kadar ımkansızdır kımse huddamı emrı altına alamaz ve ondan cıkar gözetemez allah ısterse sıze gönderır
meleklerın dısında kuranı kerımde fazla bır tanım yoktur cınlerı bılırsınız onların hayatıyla alakalı bıle tedavı yöntemlerı tıkanır kuranı kerımde yazılanlar bıle bazen cok net degıldır yanı su sekılde ızah edeyım mesela musallata ugramıs hastalara bıdıgımız koruyucu ayetler bıle bazen yeterlı gelmez kımısı ehlı hocalar bıle bıldıgı butun yöntemlerı denerler fayda göremezler sadece kuranda bızım dısımızdakı boyutun varlıkların ismi vardır cok kısa kısada bır takım bılgıler cin huddam hadım bu varlıkların ılmı gızlı ılımler dıye gecer malum bu ılım deneyım yasama tecrubeyle alınıyor yanı kuranda yoktur bu gızlı ılımler ınsanlar kuran okur ve toplumumuzun cogu okudugunuz ıcın sıze sevap yazıldıgını sanır yanı her ayetın görevlılerı oldugunu kımse kolay kolay bılmez kuran ilmi baska bır dunya onun dısında onlarca ayrı ilim vardır her ılım ayrı tecrube cok zordur ıslamıyet derım hep bu sebeble yazarım ıslamıyetı yasamak anlamak bır ömur ıster