-
Huy Güzelliği için
çocuğunuzun huyunun güzel olması için, boş kaba 7 defa ya mukit oku ve suyla doldurup çocuğuna içir,itaakar olması içinde şehadet parmağını onun elinin üzerine koy ve ya şehid demelisin
Konu Mira tarafından (07-08-2009 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir.
-
fatiha suresi 100 kez okuyun ardından99 98 97 derken 1e kadar gelin 1 gün bazı dualar okunup suya üflenecek 2 .gün kişi üzerine üfleyecek 3 gün ise ise bütün eşyaları vb su bir hafta içilecek uygulama bittikten sonra yani üçüncü günden sonramı uygulanacak yoksa uygulamaları yaparken mi cevap yazarsanız sevinirin çünkü bugün uygulamaya başlayacagım bu uygulama kafa agrısı içinde uygulanır mı
--------------------
fatiha suresi 100 kez okuyun ardından99 98 97 derken 1e kadar gelin 1 gün bazı dualar okunup suya üflenecek 2 .gün kişi üzerine üfleyecek 3 gün ise ise bütün eşyaları vb su bir hafta içilecek uygulama bittikten sonra yani üçüncü günden sonramı uygulanacak yoksa uygulamaları yaparken mi cevap yazarsanız sevinirin çünkü bugün uygulamaya başlayacagım bu uygulama kafa agrısı içinde uygulanır mı
Konu bay tarafından (07-08-2009 Saat 06:14 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar Birleştirildi
-
teşekkürler güzel paylaşım. faydalı bilgi.
Ты принцесса, а это ключ от всех дверей Просто будь смелей 
-
cok güzel paylasım...arkadaslar bu konuda bilgisi olann lütfen bildiklerini yazabilirmi???
-
selam aleyküm arkadaşlar ben bu siteyi gezinirken buldum merak ettiğim birşey var bu yapılan okunan sure ve dualar büyü yerinemi geçiyor bilgi verirmisiniz
--------------------
okuyacağım birkaç dua gördüm ama büyü olur korkusu ile okuyamıyorum aydınlatırmısınız
Konu nbeyke tarafından (07-08-2009 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar Birleştirildi