Allah razı oLsun kardeşim
Ve innallahe biküm le raüfün rahim
Bu duayı 100 kere tespih çekiyorsun,katılaşmış gönülleri yumuşatmak için,şöyle niyet edebilirsin,sana hain davranan,çekemeyen kim varsa(kaynanan,komşunieşin,kardeşin,v.s.)
Niyet ettim Allah tealanın rızası için falandan olma filanın,bana karşı kalbi yumuşayıp,bütün düşmanlıklarının,dostluğa çevrilmesi,bana karşı hainlik düşünmemesi,beni kendine dost görmesi için,falancanın bana karşı düşündüğü bütün kötü niyetleri iyiye çevir Yarabbi,bana güvendim,sana sığındım,hakkımda ne kadar kötülük düşünüyorsa iyiye çevir,beni gözünde şirin ve sevimli göster .......gibi,içinden nasıl geliyorsa.
Herhalde hergün yapmalı belkide haftada bir..Şu günde şu kadar çekilecek denmiyor.Yazılan budur,Allah kabul etsin,sevgilerle...
--------------------
Bana güvendim değil sana güvendim olacak,kusura bakmayın...
Konu Mira tarafından (03-10-2009 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.
Allah razı oLsun kardeşim
''Günahlara kefarettir gönüldeki keder..Niyetler halis olunca, Ameller olmaz heder.Biraz sabreyle bak .Neler göreceksin neler..Mevlam ihmal değil; İMTİHAN eder .. ! ''
saol canım ama tekrar yazmıyosa o zaman 1 defalık olmazmı tahminime göre![]()
Allah razı olsun kardeşim anlamı ne ogrenebılırmıyım ?
yaptım valla Allah kabul etsin, yumuşatsın onun kalbini bana karşı![]()
Bir resim çizilmiş suya, sahte ışık sahte boya..
tesekkurler
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
Allah C.C. razı olsun, bende okudum, faydasını gören oldumu, çok klasik bi soru oldu ama![]()
faydalanan varmı
Allah razı olsun ben de bugün başlıcam okumaya
eğer birgün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa RABBİNE DÖNÜP "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR DERDİM VAR " deme ; derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR " de...
burda paylaşım yapan yapmayan herkesten Allah razı olsun buraya girince o kadar rahatlıyorumki bütün duaları yapmaya çalışıyorum Allah hepimizin gönlüne göre verir inşaallah.dualarımız kabul olur inşaallah.sevdiğimin dönmesi için yapıyorum arada sırada birbirimizede dualar edelim Allah kabul etsin. Amin..