mükemmel bir fotoşop harikasıtabi pekde başarılı değil daha otantik yapabilirlerdi
![]()
Bir genç evde odasında kendini asarak intihar ediyor.Oğluyla tek yaşıyan baba bu acıya dayanamıyarak evi terkedip gidiyor.Aradan 4 ay geçiyor adam evi satmak için dönüyor.Odaya girdiğinde gözlerine inanamıyor.Oğlu intihar ettiği günkü elbiseleriyle beraber odanın tavanında asılı duruyor.Kısa bir süre sonra görüntü kaybolmuş.halisilasyonolduğunu sanan adam aynı şeyi bi kaç kere görmeye başlayınca bi gece sabaha kadar odada bekleyip fotosunu çekmeyi başarmış.işte o foto;
![]()
mükemmel bir fotoşop harikasıtabi pekde başarılı değil daha otantik yapabilirlerdi
![]()
Bu tür resimlerde ilk bakacaginiz sey su olsun..
Isik ne durumda...Dikkat edersiniz isik tam cikmamis , burdan anliyoruzki resimi ceken kirmasmis...buna misal olarak su resme bakin , dedigimi anlicaksiniz..
Birazda Photoshop ile ugrasmis sanirsam...cikan resim bu...Böyle seyler bos ..binlerce bu tür resimler mevcut...kendi albümünde bile resimler var böyle...Net alemine atsam desemki evimde cin göründü, bir kisim insan inanir...
Hele birazda üzerinde programm ile calissam iyice korkar bu millet![]()
ben resmı goreemedım ama hanı nerde:S
arkadaşlar sanırım fotoğraf bu
![]()
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a) )
ayy bu ne çok korkum ben yaa yazık çocuğa alla alla bu nasıl görünebiliyo ki böyle
pöff ya ADobe PhotoShop Zaa xD
ψϊτнϊη τэмρτατϊðη ™ τнϊѕ мч fαψðяϊτэή яðčκ Ġяðυρρэή
bide ruh pijamalarla resmen yainsan fotoşopla beyaz giysi falan giydirir
beceriksizler
![]()