Allah razı olsun kardeşim bende uzun zamandır iş arıyorum inşaallah Allah bu duayı sebep kılarda hayırlı bir iş bulurum selamlar.
S.Aleyküm...
İş Bulmaya Çalışan Arkadaşlar Eğer Perşembe Akşamı Hacet Namazı Kılıp Duasını Ettikten Sonra Cuma Günü Sabahtan Öğlene Kadar Allah'ın El FETTAH İsmini 1001 Defa Söylesin...
El Fettah: Kapıları Açıcı, Her Türlü Müşkülleri Açan, Darlıktan Kurtaran Anlamındadır.
Rabbim Her İşsiz Kuluna Tez Zamanda Hayırlı İşler Bulmayı Nasip Etsin
...........................
Allah razı olsun kardeşim bende uzun zamandır iş arıyorum inşaallah Allah bu duayı sebep kılarda hayırlı bir iş bulurum selamlar.
ben denedim olmadı başka tavsiye edeceğiniz dua varmı?3 yıldan beri perişanım.
4444 salatı tefriciye okuyabilirsin veya birilerini okutabilirsin allah bir yerden mutlak iş verecektir üzülmeyin ,başlayın bugünlerde sitedeki arkadaşlardan yardım isteyin olur bu iş ne kadar çok kişi okur ise belkide o okuyanlardan birinin duasını kabul edip size iş kapısını mutlak açar inanın.likableks ve eroglua mutlak sorun okuyabilirlerse ....
arkadaşlar nişanlım askere gitmeden önce belediyede calışıyodu gelince başkan almam seni demiş onu tekrar aynı yerine aldırmak için ne okuyabiliriz cok acil düğün yakın iş yok
denemekte fayda var bence deniyelim ama bence bir cumada olmaz bir kaç cuma tekrarlamak gerek diye düşünüyorum
iş için 4444 salati tefrice nin faydasını daha önce görmüştük ama bunu denemedim daha önce.Allah bir kapıyı kapatır bir digerini açar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Karda donuyorsun;şimdi uyku tatlı geliyor ama ölüyorsun...
ecem07 sorduğu gibi bende aynı işyerime tekrar girmek istiyorum ne okuyabiliriz