kaynak nedir bunların gercekliği bakımından??
çocuklarınıza geleceklerini ilgilendiren ve onlara bakış açısı sağlayacak isimler koyunuz.isimde hata yapmayınız.sırf şu isim güzeldir diyerek çocuklarınızın geleceine,karamsarlık,hüzün,çile ve fakirlik eklemeyiniz.burçlar,son derece önemli,sizler kova,ikizler,terazi,aslan burçlarını tercih ediniz.vede gece doğumlarını düşününüz.çünki gece doğumlarında kader çizginizin ışıları olan burçların etkileri daha az olacağıiçin çocuklarınız çok akıllı,zekalı ve gelecek vadeden çocuklar olarak dünyaya gelecektir
Konu Selene tarafından (24-09-2009 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
kova ikizLer terazi aslan,bu burçLardan oLmayanLar için ne qbi bi deişkLk oLur anLamadm ? ayrıca burçLarı bi anne nasL ayarLasnki :S
ALLAHIM sn herşeye kadirsn...verende sensin aLanda...sn her şeyin en iyisi en hayırlısını bilensn...aLLahım en hayırlısını nasip et bizm için...
hım yanı bu konularla ılgılenıyorsunuz kaynak sizsizni tamam bakıcam isim konusunda size katılıyorum isim verırken kesınlıkle iyi düşünmek lazım ama burc konusu bilemıyorum sadece yukarıdakı burclar olamaz yani.burcların etkılerı daha az olacak demişsiniz orayı anlamadım ben nasıl yani daha az??
artık onu benim düşünecek halim yok sanırım.ben sizlere yol gösterdim,doğrularımla.öğüt almak,araştırmak size düşer.bilirsiniz ki,bizim türkiyede bilgileri ret etmek çok klaydır.bi kovarız ret ederiz,amerika değer verir ve alır.demekki bir yerlerde bir yanlış var
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
ben ciddi olark sormuştum konu açıyorsunuz ve ben merak edıp sordum sonra sen düşün diyorsun siz bu konuyu burada açmasanız nerden bılıcem bunu siz açtıgınız için size soruyorum ben ret etmıyorum amerıka değer verir alır amerıka. bu konuyu nasıl amerıkaya getırdınzı anlamış değilim nese paylaşım için sağol halt edip sorduk kusura bakma gölge..
İsmim Sevinç, Kova burcuyum. Ama bu aralar hayatımda herşey ters. İsmim Sevinç olsa da ben resmen Hüzün oldumAma hoşuma gitti eğer ismim hayatımı etkiliyorsa o zaman bu bi süreçtir.Genel olarak mutlu olacağım yani
E bide kova burcuyum, zekiyim :P Bu başlık hoşuma gitti benim
![]()
Kesinlikle katılıyorum, ismin anlamı hatta içerdiği harfler bile kişilik üzerinde etkili oluyor. Burç konusuna daha yüzeysel yaklaşsamda tercihimi boğa ya da teraziden yana kullanmayı tercih ederim sanırım
Teşekkürler paylaşım için![]()
terazi yi bir burç değil arkadaşlar. özellikle erkeklerde![]()