bir defa okumak yeterlimi
Samimi bir kalb ve imanla 16641 kere ' Ya Latif ' ismini tekrarlarsa, Cenab-ı Hak onun için görünmez bir yardımcı yaratır ve işlerini yoluna koyar.
İşaallah yapmayı başaranlar tez zamanda rahatlar...Hepimize dua eder...
bunun yararını gören oldumu.ben gerçekten zor durumdayım Allah bana yardım etsin ..
Biraz zor uzun sürüyor ama gerçekten mükemmel bişey...
ben ya latifi aylarca çektim rakamını şimdi hatırlamıyorum ama heralde günde 119 falandı ben fazlasınıda çektim her namazımın arkasından yesbihi 2 kere bitirdim faydasınıda gördüm rakamlara takılmayın bolca çekin aklınıza geldikçe 3,5,15,155 farketmez çekebiliyorsan 1000 çek mutlaka faydası oluyor her ne niyet için olursa olsun mutlaka işler yoluna giriyor allah herkesin dileğini versin inşallah
yesbih yazmışım o tesbih özür
Benden tavsiye belirli aralıklarla problem çözülene kadar devam etmek.Ama benim gördügüm kadarıyla birkere yeterli...Allah birşekilde o dertten sizi kurtarıyor. Farklı bir kapı açıyor..
--------------------
Evet YA LATİF ESMASININ ADETİ 129 DUR FAKAT...ARKADAŞLAR BU SAYIYA SADIK KALIN...DAHA SONRA GÜNLÜK ESMALARINIZDA 129 ADET OKUYUN... 16641 ÇOK ZOR DURUMDA OLANLAR İÇİNDİR...
Konu elf36 tarafından (07-11-2008 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Teşekkür ederim arkadaşlar.çok sağolun
Bu 16641 rakamı neyi temsil ediyor? Neden okadar çekilmek zorunda?
Düşüncensin sen, kardeş, düşüncen
Düşünceyi düşünce et, kemik kalır senden.
Gül bahçesisin, düşüncen gülse;
Kütüksün külhana sürülen yok eğer dikense.