bunu yapan oldumu arkadaslar? etkilimi, peki istemedigim kisinin ismini bilmiyorsam görmediysem hic kendini nasil yapacagim? yardimci olabilirmisiniz?
istemediğin birini kendinden uzaklaştırmak için
istemediğin birini kendinden uzak bir yere yollamak ve onun zarar-zulmünden kurtulmak için 1378 kere:''KALE HAZA FİRAKU BEYNİ VE BEYNEK'' duası okunduğu takdirde istenmeyen kişinin def edilmesine vesile olacaktır.
kaynak:Şemsül Maarif
Düşman kelimesinin anlamını dost dediklerimden öğrendim
bunu yapan oldumu arkadaslar? etkilimi, peki istemedigim kisinin ismini bilmiyorsam görmediysem hic kendini nasil yapacagim? yardimci olabilirmisiniz?
''KALE HAZA FİRAKU BEYNİ VE BEYNEK'' duası diyorsunda arkadaşım ben bir şey anlamadım bize daha açarak ayruntılı bir şekilde yazarmısını lütfen yada mail at lüten
Konu EyLüL tarafından (17-10-2008 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.
bu duanın anlamını verebilecek arkadaş varmı...
Allah var gam yok...
kesinmi yani?
ben denemiştim.. bayağı etkili olmuştu ama sadece yanınıza evinize gelmiyor ama uzaktanda olsa zarar verici hareketlere devam ediyor... ve tekrarlamak gerekiyor...
ama ezberleyip kalan bir kaçtanesini yanlarında okumaya çalışın üfleyebileceğiniz şekilde... olması daha etkili...
MeSaJı OkUyOrSuNuZAma hiç RaP vermiyoRSUNUZ..
AmA Bu HaKsIZlIIk DeĞiL Mi Yaaa............
ya tamamen hayatımıdan cıksın istiyorum bir daha hç görmeyim istiyorum bende
valla bilniyorum kaidem aynı durumdayız
ben okucam ama yeterki benden uzak dursun aklından fikrinden çıkayım başka birşey istemiyorum
kimyon kaidem valla bende sizle aynı durumdayım ALLAH yardımcmz olsun bende deniycem