ne zaman evleneceiğini yöntemini biliodum ama cinsiyeti lk kez duydum
Amac;Kac yasinizda evleneceginizi ogrenme.Cocuk bekleyenlerin dogacak cocugun cinsiyetini ogrenmesi.
Arac; Tassiz,yazisiz sade bir yuzuk.Sac teliniz yada siyah pamuklu iplik.Su dolu dolu cam bardak.
Uygulama; Sakin bir yer secin.Bardagin 4 te 3 une su doldurun.Yuzugu saca yada ipe baglayin.Eger yeterince uzunsa yuzugu ortasina getirip iki ucundan tutun.Kolay salinacak bi sarkac olusuturun.Bir sure niyetinizde yogunlasin.Sarkaci yavas yavas bardagin icine indirin.Ama suya degdirmeyin.Merkazde sarsmadan sabit tutu.
Yorum; Bir sure sonra yuzuk hareketlenir.Dairesel hareketlerle hizlanmaya baslar.Bardagin kenerina her carpisini sayin.Toplami falin cevabi olacak.Daha sonra carpmalar durur ve hareketler yavaslar.
Ayni yontemi gebe hanimlar karinlarinin uzerine sallandirarak uygular.Eger salinimlar dikey ise erkek,dairesel ise kiz cocugu tahmin edilir.
Antik yunan kahinleri benzer yontemi kullanmislar.Daha buyukce bir kabin agiz cevresine alfabenin harflerini yazmislar.Carpmalar sonucu olusan kelimeyi ,mesaj kabul ederlermis.
ne zaman evleneceiğini yöntemini biliodum ama cinsiyeti lk kez duydum
bende cinsiyeti biliyodum ama evlilik yaşı içini ilkkez duydum... cinsiyet için olanda inanarak yapınca doğru oluyo herşeyde olduğu gibi...![]()
bunu herkes yapabilir mi?
cinsiyet için hamile olmaya gerek yok.kendi bileğine iç kısmına tutup bakabılırısn.ben cok kısıye denedım kesınlıkle tutuyor.erkek arkadsımla ewlılık yasımız ve bebeklerın cınsıyetı aynı cıkıyor tabı allah bılır![]()
"özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi ask ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla!!!
Konu seyfili tarafından (21-03-2009 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
BU Yüzük falı ben de çıkmadı...hangi sene yapsam o yaşı gösterdi ama hala bişey yok...psikolojik olarak mı duruyo acaba yüzüğün sallanması ...
denenmiştir sonuç başarısız...Çok önceleri denedim hem de.
[SIGPIC][/SIGPIC]
denedim bende iki kez yaptım hemde bişi çıktı ama bakalım o yaşta mı evlencem![]()
ben bunu 90-91 yılında yapmıştım ama nerdeyse üzerine 20 yıl geçti hala tık yok.. desene ben evde kaldım![]()
HAYAT GÖKYÜZÜNDEN DÜŞEN BİR DAMLA SU GİBİYMİŞ