aleyküm selam. zilhicce ayı hangi gün girdi acaba? bugün zilhiccenin kaçıncı günündeyiz.
selamün aleyküm kardeşler.hicri takvime göre zilhicce ayındayız zilhicce ayının ilk on günü kadir gecesine denktir yani bu geceler kesin kadir gecesi gibidir. bu gecelerde yapılan dualar samimiyetle yapılırsa inşa allah kabul olunur.hasta olanlar dertli olanlar borçlu olanlar.işi bozuk olanlar.işsiz kalanlar. daha nice müşkülatı olanlar. bu gecelerde çok dua ve istiğfar tövbe edelim.bu ongünde yapılacak çok büyük zikirler vardır.boş geçirmeyelim.selam ve dua ile.. kaynak... kurban risalesi... mahmut ünlü....
Konu Mira tarafından (10-11-2009 Saat 13:43 ) değiştirilmiştir.
aleyküm selam. zilhicce ayı hangi gün girdi acaba? bugün zilhiccenin kaçıncı günündeyiz.
kardeşim bu gün zilhiccenin 6 cı günü zilhiccenin10 nu kurban bayramıdır.
Allahım bütün iyi dualarımızı kabulbuyurur inşaAllah. Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim.
canım saol bilgilendirdiğin için bende sunu ekliyim arkadaşlar bu günlerde oruç tutmanında çok büyük sevabı varmış.bol bol dua etmeninde,rabbimin dua kapılarını açtığı günler:yani dualarımızın kabul olması için buyuk fırsat.
bu konuyu açan arkadaşım allah razı olsun rabbim seninde dualarını kabul eylesin
UĞUR BÖCEĞİ
peki, adak orucum var onu bugunlerde tutsam olurmu??
denk getirmeye çalışsan gelmez,ama Allah istedi mi demek farkında olmadan bile denk geliyor. yani şimdi 6gündür gecelerimiz kadir gecesi gibi. kaldı 4gün,bunu daen iyi şekilde değerlendirelim.
allah razı olsun cebel allah herkesin dualarını kabul etsin
Başlı başına bir dünyadır aşk ya tam ortasındasındır merkezinde yada dışındasındır hasretinde...
29 kasimda zilhicce başladi bende allah kabul ederse 1 haftadir tutuyorum .arefe günü oruç tutmak çok büyük sevaptir.ayrica ondan önceki günde terviye günüdür.kisaca ayin 6 si ve 7 si mutlaka oruç tutun hiç günah işlemeyin.yalan söylemeyin.ibadet edin.allah dualarinizi kabul etsin inşallah
BİR GÜN BANA YAŞATTIĞI ACILAR İÇİN ALLAHA ŞÜKREDECEĞİM.BİLİYORUM