ben zaten basit ıstemıyorum)) mezarlıga dugumlu ıplık gomup bızı ayırana yapıcam bı sey ama ne ben de bılmıyorum...basıt fılan ısteyen kım...elımden gelse en agırını yapıcam gunahından falan vazgectım...ben zaten yanmısım nolur cehenneme 5 kamyon komurle de gıderım

)) mezarlıga dugumlu ıplık gomup bızı ayırana yapıcam bı sey ama ne ben de bılmıyorum...basıt fılan ısteyen kım...elımden gelse en agırını yapıcam gunahından falan vazgectım...ben zaten yanmısım nolur cehenneme 5 kamyon komurle de gıderım
Bunun gibi ruhsal dengeyi bozma vb. gibi çok güçlü büyülerde kalıcıdır. AMa el elden üstündür. Büyüyü yapandan üstün bir hoca çıkıp o büyüyü bozabilir. Yani bu enerjisel bir durumdur. Öte yandan bir majisyen 6. boyuta çıkıp bir etki yaparsa bu e tkiyi kaldırmak için iyne 6. boyuta çıkmak gerekir. O boyuta çıkabilen insan sayısıda çok az olduğu için büyük ihtimalle o kişinin büyüsünün çözümü yoktur. Bunun gibi istisna durumlar vardır. Ama bu boyut çıkma dışında yapılan büyülerin daha güçlü biri tarafından bozulma ihtimalleri vardır.