Kalp gözünüzün açılmasını istiyorsanız ya basir okumalısınız araştırmanızı bu yönde yapabilirsiniz.
Kolaygelsin.
araştırmalarıma göre kalp gözünün açılması için bir insanın riyazata devam ederek her sabah namazının ardından 2500 defa besmeleyi şerifeyi okuması gerekiyor. tam kırk gün süresince yada aynı yöntemi yine aynı şartlarla yaparsınız ondört veya onbeşinci günde ruhanilerlede görüşmek allah dilerse mümkün oluyor
Konu Mira tarafından (22-12-2009 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.
Kalp gözünüzün açılmasını istiyorsanız ya basir okumalısınız araştırmanızı bu yönde yapabilirsiniz.
Kolaygelsin.
Konu TriGonoMetri tarafından (09-01-2009 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
[SIGPIC][/SIGPIC]
bildiiniz başka bir yöntem war mı
kalp gözü açılsın diye zikir çekmek zikri Allah rızası için çekmekten uzaklaştıracağı için kalp gözünüz açılmayabilir. ayrıca bu sürede işleyeceğiniz şehvevi günahlarda perdeyi daha da kalınlaştırabilir. Ayrıca bazı şeyleri açıkça gördüğünüzde imtihan şiddetiniz azalmaz daha da sorumluluk almış olursunuz. onun için önce manevi olgunluk sonra bu işler diyorum.
Kalp gözünün açıklılığı insanın ne derece temiz olduğuna bağlı kalbinin.. Allah dilediğine açar o kapıyı.. Ama size kesin olarak işe yarayan bir terkibi söyleyebilirim. Tenha ve kimsenin olmadığı bir yerde hulusi bir kalp ile yalnızca Allah'a teslim olarak seccade üzerinde kıbleye karşı oturup en az 1 saat olmak şartıyla Yâ Allah Yâ İlah Yâ Rab diyerek kimse ile konuşmadan devamlı zikrederseniz bunu kalpten inanarak sadece Allah rızası için yaptığınız takdirde aklın alamayacağı mucizeyle karşılaşırsınız.Bizzat denedim ve yaşadım unutulmaz birşeydi isteyen deneyebilir..
Kaynak Şems'ül Maarif'ül Kübra kitabı sayfasını hatırlamıyorum çok uzun zaman geçti..Selametle