emeğine sağlık..bir şey soracağım.sünnete geçmeden diymi.yani farzla sünnet arası okuyacağız..Birde ben işim gereği malesef sadece öğle namazlarını kılamıyorum.O zaman tesiri olurmu olmazmı..
önce 5 vakit namaz kilmak gerekir her vakit farz namazinin ardindan 100 kere alimul ğaybi veşşehadeh okunursa kisa zaman içinde allahin izniyle kalp gözünüz açilir sizden ricam kendine güvenmeyenler bunu yapmasinlar çünkü herşeyi bilmek her zaman güzel olmaya bilir farzdan sonra dua yapilip namaza devam edilir
Konu Mira tarafından (26-01-2010 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.
emeğine sağlık..bir şey soracağım.sünnete geçmeden diymi.yani farzla sünnet arası okuyacağız..Birde ben işim gereği malesef sadece öğle namazlarını kılamıyorum.O zaman tesiri olurmu olmazmı..
sukru34 cok guzel konular aciyorsunuz tsk ederim ama benim anlamadigim bir sey var bu kalp gozunu acmak yani 6nci hisi acmak mi oluyor???Geleceyimi gormeye basliyor insan yoksa baska bir sey mi?
Larant doğrü anlamişşin ama 5 vakit olacak didi bu çok değişik gerek rüyada gerek ayakta kalbine ilham oluyor allahu teala gizli ilminden veriyor ama cesaretli olmak gerekir öyle kolay değil seslede gelebilir
Şöyle bir şey duydum, Hadis de olabilir emimn değilim: Allah İlmi isteyene, zenginliği istediğine verirmiş. Bu Dua da bir nevi istemek sanırım. Ben istemem korkarım
Teşekkürler
Pür ateşim açtırma benim ağzımı zimhar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var;
Bilmez miyim ettiklerini eyleme inkar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var!
bu dediğimi yapabilmek için 5 vakit namaz kılmak gerekir sabah öğlen ikindi akşam yatsı namazları diyelimki öğlen namazı 4 rekat ilk sünneti kıdık 4 rekat farzıda kıldık 100 kere alimul ğaybı veşşehadeh dedik sonra 2 rekat ikisi son sünneti kılacağız
sukru34 cok tsk ediyorum cevabiniz icin demeki geleceyi oyreniyoruz oyle mi ? yani varlaklar falan gormuyoruz deyilmi?