dostum geçmiş olsun bu gibi deneyimlerle sıkıntısı olan insanlara ışık tutuyorsunuz teşekkürler
Üniversite yıllarımda iken başımdan bir hadise geçti: ders çalışıp gece yatmak için odama geldim. pijamalarımı giyip yatağa uzandım,üst ranzada yatıyordum. bir müddet sonra kulağımda bir uğultu ile birlikte zil sesini andırır bir ses gelmeye başladı ve hiç bir yerimi oynatamadığımı hatta nefes bile alamadığımı hissettim.bunun üzerine aklıma sure okumak geldi, ve bende ilginçtir cuma hutbesinin arkasından okunan sureyi okudum.İnanmayacaksınız o anda hemen yan tarafımdaki kolondan bir kahkaha sesi geldi ve '' O bana etki edermi sanıyorsun ''diye kalın bir erkek sesi geldi. Ben de hemen ayet-el kürsi yi daha yeni okumaya başlamıştım ki o kahkaha sanki makasla kesilmiş gibi kesildi ve rahatladım. o günden beri bir daha karabasan olayına raslamadım. Şimdi karabasan rahatsızlığı olan arkadaşlar ben size bunu Allah rızası için yazıyorum ki kendinizi yalnız ve savunmasız hissetmeyin.ve dediim formülü mutlaka uygulayın(yatmadan önce)
AYET-EL KÜRSİYİ okuyup önce sağa ,tekrar okuyup sola, okuyup öne, okuyup arkaya , okuyup yukarıya, okuyup aşağıya ve okuyup içinize çekin yanı yutun.bunu uygulayan ve bana karabasan yine de geliyor diyebilecek hiç bir kimse olmayacağına inancım sonsuzdur..Bu yaptığınız nefes etme ile çevrenize manyetik-enerji birkalkan oluşturduğunuzu lütfen unutmayın.
--------------------
Arkadaşlar hadi kendinizi koruyun zayıf bırakmayın
Konu HACKERCHE tarafından (05-05-2009 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
dostum geçmiş olsun bu gibi deneyimlerle sıkıntısı olan insanlara ışık tutuyorsunuz teşekkürler
ayet-el kürsi 1 kere bile okunduğunda allah tarafından okunan kişiye melek gönderiliyor gelen melek kanadını okuyan kişinin üzerine örtüp sabaha kadar kişinin bekçiliğini yapıyor yatmadan önce bir kere bile okumak yeterlidir ve ben bunu yıllardır yaparım yatağıma huzurla girdiğimde o nefesi hissederim her konudada söylemişimdir manyetik alanla alakalı değil yüce allahın güzelliğidir ayet-el kürsi allah katında çok önemlidir her bir kelimesi çok değerlidir arkadaşların bilgisine
bana bır ara hergn dadanmıstı neyse en sonunda bır hocaya gıttım ve muska yaptırdım o muskayı taktıgım zaman rahatım gelmıyorlar ama takmadıgım zaman hemen musallat olur cok kotu bısı
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
sevgili pınar945 manyetik alanla ilgili değil derken.Bu konularda oldukça bilgilisiniz sanırım.Bende diyorum ki ezbere iş yapmayın.okuduğunuz her surenin bir gücü enerjisi vardır.bunu inkar edemezssiniz. Siz bir kere ayet-el kürsi okursunuz olur.Ben yaşadığım bir tecrübemi paylaştım. inanıp inanmamak size bağlı.Bazı konularda da çok fazla şey bildiğime de emin olabilirsiniz.
yanlış anlaşılma olmasın küçümsemek maksadında demedim okunan duaları bilmek tabikide önemlidir ama yüce allaha nasıl sığınırsan cevabını alırsın önemli olan yüce allaha her şekilde sığınmaktır inanmak ve samimi olmak ben yine aynı şeyi savunuyorum manyetik alanla ilgisdi yok inanmakla ilgili arkadaşım ayrıca küçümseme babında söylemedim kırdıysam özür dilerim