-
Karabiber Büyüsü
Muhabbet için. Sol eline tartılmamış yirmi bir kara biber tanesi alasın Bu duayı okuyup ardından niyet edilen kişinin ve annesinin ismini zikredesin.Bu duayı herbir okuyuşunda bir biberi ateşe atasın ve yirmibir tamam olduğunda o kişinin içine bir ateş düşer ve senin aşkından deli, divane olur.Asla senden ayrılmaz.
Dua budur:
Hubbü ve innehu lihubbü bilhayr lişedidün.
-
-YASAKLI-
ellerine saglik elacayip ayrica bu isleme 3 gun devam etmek gerek
-
O zamn 3 gün ise 3*21=63 karabiber eder.
--------------------
O zaman 3 gün ise 3*21=63 karabiber eder.
Konu elacayib tarafından (30-12-2007 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
-
-YASAKLI-
valla o kadarini bilemem bende ki notta oyle yaziyor gunde 21 defa okunacak ve islem 3 gun yapilacak artik ilk gundede olabilir diger gunlerdede
sendeki notlarda kac gunde ise yarayacagina dair bi bilgi var mi
ve notlarinda islemin 3 gun tekrarlanacagina dair bilgi yokmu
saygilar
-
Ben de ki notlar da gün de üç kez sabah, öğle ve akşam yedi gün devam edilecek diye yazıyor.
-
-YASAKLI-
her sekilde denebilir boyle dogru bulunabilir de acaba mucerepmidir onemli olan bu bence bir bizde ates ne gezer usta hepsine okuyup kavursak olmaz mi ki acaba
yanlis anlasilmasin kaldigim yerde her sey dogal gazla oldugundan soba yok ve ates yakacagimiz bi yerde yok malesef
-
Öyle büyünün orjinalini bozmuş olursun canım.
-
-YASAKLI-
biz o zaman daha degisiklerine bakalim usta
aslinda su mezara gomulen tilsim varmis onu bulabilsek kokten cozum olmus olacak ama yok iste kimsede paylas miyor
-
valla zalim okuyup üfleme ile aşk olmaz diyorum aşk yürektedir ilahi bir duygudur aklı ve bedeni esir alan bir duyguyu büyü ile costuramayız hem ben yapmayı bildigim halde yapmıyorum cünkü onun bu şekilde etkilenip beni sevmesini istemiyorum gercek sevgi yürektedir
-
-YASAKLI-
yellow bendeki durum cok daha farkli ki
sorun beni sevmesi yada sevmemesi degil bizi etkilyen baska seyler bilmem anlatabildim mi