bende az biraz büküyorum...yanizamanla daha iyi olacak...
bende az biraz büküyorum...yanizamanla daha iyi olacak...
Kaşık tamam... boru filan bükmek daha mı zor ? Usta yoda'ya göre ufak bir taşla koca uzay aracı arasında hiç bir fark yok... hepsini kaldırabiliyor, siz de nasıl ?
![]()
Taşırtın negü tuşsa yangluk yazuk,
Munu men yügürdeçi kul men anuk!!
gerçek güzeldir, güzellik gerçek
o bildiğim kadarıyla levitasyon oluyor seyyar ama telekinezi kaşık bükme v.s. bunların en üst seviyesi umarım yanlış bilmiyorumdurda pink sana bi sorum olcak senin başın hiç ağrımıyor mu böyle çalışmalarda ben günlerdir süren başağrılarım yüzünden bu tür çalışmaları bırakmak zorunda kaldım
![]()
ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_....ҳ̸Ҳ̸ҳ
fenomen i izleyen deneyimleyen varmı
kaşığı yamulan ya da saati çalışan bende hiç bişi olmadı
Nati bende izliyorum halen ama benimde kaşığımda hareket olmadı![]()
ilginç ya
--------------------
ilginç ya
Konu lll tarafından (17-04-2008 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
KIYAMET SURESi
26-Can,köprücük kemiğine gelip dayandığı zaman
27-Son müdahaleyi yapacak kim denir
28-Artık gerçekten,kendiside bir ayrılık olduğunu anlamıştı
bende de birşey olmadı![]()
Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.
Mevlana
"Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir."
"Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir."
Neden hep kaşık bükerler, yoksa kaşığın yapısal şeklinden dolayı bükülmüyor da bükülüyormuş gibi mi görülüyor. ilüzyon yani. Geçenlerde objektif programına cıkan biri kaşık bukuyorum diye gosterisini yapmıs, daha sonraları Kadir Çelik ve ekibi adamın kasıgı bukmedigini sadece ilüzyon yaptıgını ortaya cıkarmıslar.
"Allahım, kabul olunmayan duadan, boşa geçen vakitten, faydası olmayan ilimden sana sığınırım." Hadis-i Şerif
Büksünler kardeşim kaşıkları o önemli değil okadar.önemli olan bu gücün nerden geldiği ve sınırı var mıdır yok mudur?nereye kadar bu gücü zorlayabiliriz???
--------------------
Büksünler kardeşim kaşıkları o önemli değil okadar.önemli olan bu gücün nerden geldiği ve sınırı var mıdır yok mudur?nereye kadar bu gücü zorlayabiliriz???![]()
Konu the2fun tarafından (18-04-2008 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi