çok ilginç geldi..
bu büyü kaybettiğiniz bir eşyayi bulmak için bir kedi ya da kuşu yardiminiza çağiran basit bir büyüdür.ellerinizi hayvana doğru uzatin ve şu sihirli sözleri söyleyin:
"havada da olsa karada da subito rapido çabucak vite şimdi kaybedilen şey bulunacak"
bu kadar.
Konu Mira tarafından (31-08-2009 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
çok ilginç geldi..
w i t c h c r a f t
bende bahçeye inip keilere bir okuyim)
balkona konan kuşlara ellerimi havaya kaldırıp söyledim. önce rahatmısın kızııım der gibi yüzüme baktılar ve aheste bir şekilde uçup gittiler![]()
çok komik geldi ya.
Seni bir saat ileri almışlar, beni bir saat geri..
cok ilginc evet bilmem ama bana inandirici gelmedi![]()
Arkadaslar lutfen sizlerde tez vakitte tum engeleri sikintilari zorluklari ailemin engelini asip sevdigime kavusmayi evlenip evimizi yuvamizi kurmamiz icin dua edin...ikimizde cok zor durumdayiz
sizden gideni aramak niyedir rabbim gidene başka size başka yol çizmiştirki o şey sizden gitmiştir
insan bazi şeyleri değerini bilemediği bazi şeyleride yolları artık ayrıldığı için kaybeder buda bu dünyanın bir sınavıdır
unutmamak gerekir ki her şerde bir hayır her hayırda bir şer gizlidir
dilin ikrar ettiğince
gönlün bunu tasdik ettikce sende bende birer insanız
ve bigün hesabımız vardır,
unutmamak gerekir müslümanlıkta 'keşke' diye birtabir yoktur
tavafuk vardır
mutluluğun anahtarıda budur
-kimseye bir ders vermek değil niyetim
-hiç birkimseyi kırmakta değil niyetim
-unutmamak gerekirki büyü,sihir ve falokları dinimizce yasaklanmıştır
rica ediyorum,hatta yalvarıyorum
sizin için basit olan bazi şeyler için gerçekten ağır bedeller ödeye bilirsiniz yalvarıyorum bu yazıyı okuyan her kim olursa olsun
yaptıklarına ve yapacaklarına çok dikkat etsin
"ALLAH' herşeyi bilendir görendir"
ya demek ki o şey sana hayırlı değilmiş demek ki sana nasip değilmiş ki gitmiş .. belki de deneniyoruz bişeyimizi kaybederek .. şeytanın tuzaklarına düşmeyelim ilk basta bunlar güzel gelio ama sonu çirkin
"İblis, “Rabbim! Beni azdırmana karşılık, andolsun ki yeryüzünde kötülükleri onlara güzel göstereceğim, içlerinde ihlâsa erdirilmiş kulların hariç, onların hepsini azdıracağım” dedi. "
(Hicr, 39-40)