Bu farklı bir aygıt bence.Pek emin olamadım.Bunu uzman kişiler belki test edebilirler...
cok garip görünüyor sanki ates parcasi gibi yesil kuyruklu ufo olduguna eminmisin ben biseye benzetemedim ama ilginc
Bu farklı bir aygıt bence.Pek emin olamadım.Bunu uzman kişiler belki test edebilirler...
Bence camdaki ışık yansıması kimseyi kırmak istemem ama...
Ben te$$ekkür ederim!!!
--------------------
KarAkar!!!hiç gülecegim yokdu.. ama bencede bozuldu!!!
yada yakidi bitmi$tir...!!
saygilar
--------------------
Aynen çok garip!! fakat bu tür deyi$ik..
garib olan..
altindan a$iri bir i$ik çikariyordu.. göz kama$tirici.. ama haffiden üstünde bir karanlik yani bir $ey oldugunu görebildim..
ve dedigim gibi 600-700 metre oyanimdaydi.. yani gökte asilan bir$ey deyildi..
ve öncelerde resmen duruyordu yerinde.. sonra yavaaa$ca ilerledi agaçdan sonra yok oldu.. agaçlik arasinda..
saygilar
--------------------
aynen uzmanlar test edebilirler.. ama gördügüm $ey bir cisimdi eminim..
--------------------
camdan yansiyan herhangibi bir i$ik deyil çünkü çati katindaki cami açdikdan sonra çekildi bu.. Allah var yukarda.. Gözlerim $ayit bana! Ayrica zoom yapdigimida 'Cam' mutlaka görünürdü..
ayrica kirmiyorsunfikrini tabi söyliyeceksin..
saygilar
Konu webx tarafından (13-02-2009 Saat 11:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
ilginç... ilk başlarda hiç kıpırdamadan yerinde durduğuna göre onlarda sana bakıyodu heralde !şaka bi yana bilimadamları incelemek istiyolarmı peki bu görüntüleri daha detaylı olarak.? hiç böle bi talep geldimi yani.?
ilginç evt.. :çok güldürdü bu forum beni.. dö$ünememi$tim bana bakdiklarini..
$öyle diyim.. dedigim gibi belçikada birçok kurulu$lar var ufolarla ura$an.. tabi bu i$lerdan para anlamindan bir$eyler sahip olma pe$indeler..
bir toplantida davetliydim.. konu$malar i$te ufolarin var olduguna dahir bir$eyler anlatiyorlar..videomu istediler verdim.. baktilar kesinlikle yakinsa sana bu ufo'dur dediler..
bilim adami yokdu yani organizasyonda... ufolog'larmi nediyorlar, ve ba$ka isimli insanlar vardi..
ufolarla kafayi yemi$ insanlar diye bilirim.. garip garip insanlar vardi..
saygilar
şanslısın aslında.keşke bende görsem. meraklıyımdır biraz böle şeylere.
![]()
belkide $ansliyim.. küçükkende annamle birlikde görmü$tük.. annem $ayit!! birzaman görürsün in$..!!
gökler hep beni büyülemi$tir.. yazin yildiz kaymalarina bakiyorum sabahlara kadar.. sanada tavsiye ederim..
eyer merakliysan böyle $eylere, yeni $eylerden seni haberdar ederim!!
saygilar
ok! isterim. gökyüzü benimde hep ilgimi çekmiştir. ama hiç bi zaman bi teleskopla falan bakma fırsatım olmadı. ama çok isterdim. bi teleskopum olsun geceleri gökyüzünü inceleyim çok isterdim. ama yok malesef. kader ! belki bi gün oda olur !
![]()