yüzünü mü görüyorsun kardeşim..
kenzul'un tarif ettiği gibi;
yatmadan önce 1 yasin+ 1 vakıa okuyup "Allahım benim evlenebileceğim hayırlı kulunu bana rüyamda göster" diye dua ettim ve kalbimi tatmin edici cevap aldım çok şükür...
bu gece bende yapicam olur insallah ,sagol kardesim ..umarim gördügün kisi senin icin hayirli olur
maşallah ne güzel.kenzul abim banada demişti ama ben daha uygulayamadım.
yazdığı yazıları buraya kopyalıyorum arkadaşlar, ben de bu şekilde öğrendim, inşallah kendisi daha ayrıntılı cevap verir bizlere
--Selamlar herkese.arkadaşlar herşeyden önce hayirli kismet dileyin..duanizi kabul edilecegine inanarak edin.
Duanin saati yoktur ama nasil okula ,işe gelip gitmenin bir saati varsa ..hacet dilek istek..vb.dualarin bir vakiti vardir..saat gece 23 ile 04 arasi yapilan dualar kabule makbuldur..dualarinizin başinda ve sonunda selavat çok getirin.iki selavat arasi yapilan dualar kabuledilir.takdir allahindir.saygilarimla..
--selam.supelin senin kalbin ağlamasın,herşeyde bir hayır vardır.Allahın dediği olur,sakın bazı büyü yollarına başvurupda çevirmeye çalışma ,bu gerçekten çok günahtır.azabı çoktur....Eğer cenneti görseydin dünyadan vazgeçerdin,eğer cehennemi görseydin yine dünyadan vazgeçerdin...yasin ve vakıa yı birer kere oku..Deki :yatmadan önce Alahım benim evlenebileceğim hayırlı kulunu bana rüyamda göster..bu tertibe düzenli inanarak devam etgöreceksin ama sabırlı ol..Allaha emanet ol Su Pelin..Saygılarımla.
--kenzul bu istihareden farklı bir uygulama mı, daha ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim ?
--bu istihareden daha derindir, eğer mutlak inanılarak yapılırsa, hatta o kişinin sesini net açık bir şekilde bile duyacaksın...
arkadaşım tanıdığın birimi rüyanda gördüğün tam olarak evleneceğin kişi olduğunu nasıl anladın rüyada başka işaretlerde veriliyormu ?
kenzul abim benim ne güzel de yazmış allah ondan da senden de razı olsun canım.ben bu güne kadar bi çok istihare denedim ama bişe görmedim.sen ilk yapmandamı gördün?
--------------------
kusura bakma sevgili emintan merakımızı mazur gör,ne yapalım![]()
Konu arşınca tarafından (03-06-2009 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi