bişi sorcam bu büyüler arasnda ama bu dua yani bildiğimiz.. fatiha vs.. bu büyüye girer mi.. sonuçta Kur'an dan ayetler.. büyü müdür bu?? günah olmaz dimi??
evde dua yaptığımızda hatim falan indirdiğimizd eanneannelerimiz ortaya pirinç kordu şeker kordu herkez tadardı su kordu dağıtırdı o zaman bunlarda büyü desenize üniversite sınavına büyülü büyülü girmişim...E okunmuş pirinç....![]()
ÖZLEMEK KADERİN YARISI....ÜŞÜYORUM KAPAMA GÖZLERİNİ
bişi sorcam bu büyüler arasnda ama bu dua yani bildiğimiz.. fatiha vs.. bu büyüye girer mi.. sonuçta Kur'an dan ayetler.. büyü müdür bu?? günah olmaz dimi??
büyü degilse neden şükrü34 buraya açtı bunu eğer büyü ise bunu şükrü34 arkadaşıma yakıştıramadım vede çokda şaşırırım eğer öyle ise
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil, bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte,
YANİ YÜREKTE...
ben bunu babama yapsam anneme yapsam beni daha cok severler mi dersin ? paylasim icin sagol![]()
bunu bitek kendimiz için okuyup üflesek we kendimiz yesek olmuomu...!_?
teşekürler kardeşim
tşkrler şükrü34
إنَّ مِمَّا أدْرَكَ النَّاسُ مِنْ كَلاَمِ النُّبُوَّةِ: إذَا لَمْ تَسْتَحِ فَاصْنَعْ مَا شِئْتَ 'utanmadıkdan snr diledigini yap' Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle
bu da nedir böyle arkadaşlar?sakıncası yoksa bana da açıklar mısınız?tşkler.
açık ya
bu yazılanları yapıyorsun istediğin kişiye ve seni şeker gibi tatlı su gibi berrak görüyor
ben yaptım istediğime olmadı ama kankam o gün beni tatlı gördüğünü söyledi hep
bu arada ben gördüğümde bunu dua bölümündeydi ve büyü değil diyorlardı
umarım diildir öyleysede geçmişte yaptığım zaman için heralde günahım yoktur
büyü ise allah affetsin beni![]()
Sana bir şey olur diyeAklım hep sende...