nasıl girmiş o toprağa öyle, neden toprağa giriş güzergahındaki ağaçlar sağlam, fotoğraflar fake bence![]()
Alıntı milliyet
nasıl girmiş o toprağa öyle, neden toprağa giriş güzergahındaki ağaçlar sağlam, fotoğraflar fake bence![]()
Taşırtın negü tuşsa yangluk yazuk,
Munu men yügürdeçi kul men anuk!!
gerçek güzeldir, güzellik gerçek
Bilmem gazete yayinlamis fotolari ama .. tabi cevreninde genis resmini istemek lazimmis dimi XD
Bence bu ufo olmayabilir başka bir tez ortaya atarsak casus uçak iddiasında bulunuyorum ben bulunmuyorum yani daha önceden bulunmuşlarbende sadece bu iddiayı kabul ediom
![]()
іηηα lіllαні νэ іηηα іlэууні яαcіuη (Âlі Îмяαη 185) "нэя иэfs Ōlūмū таδаcактιя"
"Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn"(Ankebut 57) "Her Nefs Ölümü Tadıcıdır.Sonra Bize Döndürüleceksiniz"
“αηℓα∂ıм ιşι; ѕαηαт αℓℓαн’ı αяαмαкмış, мαяιƒєт вυ, gєяιѕι уαℓηız çєℓιк çσмαкмış”
bence bu ufo gökten gelmemişte yerden cıkmış gibi duruyo.......millet senelerdir yanlış yerde arıyor uzaylıları demekki![]()
kaza yapıp yere çakılmıştır![]()
ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_....ҳ̸Ҳ̸ҳ
Adam son teknoloji ürünu ufo yapıoryere çakılıor babababa
daha neler
![]()
іηηα lіllαні νэ іηηα іlэууні яαcіuη (Âlі Îмяαη 185) "нэя иэfs Ōlūмū таδаcактιя"
"Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn"(Ankebut 57) "Her Nefs Ölümü Tadıcıdır.Sonra Bize Döndürüleceksiniz"
“αηℓα∂ıм ιşι; ѕαηαт αℓℓαн’ı αяαмαкмış, мαяιƒєт вυ, gєяιѕι уαℓηız çєℓιк çσмαкмış”
bu kopukgönülüde uzaylılar ıspartaya bıraktı zaten![]()
Tamam şimdi haber aldım, ışınlanma hatasıymış... Teleportasyon işlemi sırasında koordinatlae ve uzay zaman olaylarında karmaşıklık olmuş ve sistem öyle yarı gömülü vaziyette yer yüzüne temas edecek şekilde gerçekleştimiş işlemi...
Kaynak : İçimdeki Ses
Taşırtın negü tuşsa yangluk yazuk,
Munu men yügürdeçi kul men anuk!!
gerçek güzeldir, güzellik gerçek
insanların hayal gücü hep aynı formatta çalışıyor... şimdi size soruyorum ; Neden bütün uzay gemileri yuvarlak?; yüzlerce fotoğraf yüzlerrce video olmasına rağmen hala elle ttutulur gözle görülür uzaylılara ait bir nesne veya uzaylının kendisini ele geçirebilmiş değiliz.Bizim köylülerden birinin uzaylıya taş atmasını saymassak![]()