slm öncelikle birkaç sorum olcak
1)dörtyola zıt yol nedemek ve yollara demişsiniz kaç anahtarla yapılcak bu işlem
2)sabahleyin derken sabah ezanımı yoksa normal 9-10 gibi olurmu
Bakın arkadaşlar herşeyden önce nıyet önemli her zaman . niyet ettikten sonra bildigin duaları hiç kullanılmamış kilite karsı okunması lazım bu duaların . sonra da kapalı olan kiliti açıyorsun . sabahleyinde kiliti anahtarından cıkarıp dörtyola zıt yollara at . arkana bakmadan geri gel evine hepsi bu kadar . kolay gelsin . kısmet kapamada bunun tam tersidir . sadece kilit denize atılır .bunun asıl duası farklıdır .
Not : kilite karsı okudugun duaları her seferinde kilite sert bir şekilde söylüceksiniz niyetini bunu unutmayın .
Konu Mira tarafından (16-01-2010 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.
Gözler ıslanmadıkca gönüllerde gökkuşagı oluşmaz....
slm öncelikle birkaç sorum olcak
1)dörtyola zıt yol nedemek ve yollara demişsiniz kaç anahtarla yapılcak bu işlem
2)sabahleyin derken sabah ezanımı yoksa normal 9-10 gibi olurmu
kısmet acarken denıze atılır dıye duymustum ve bu forumda okumustum hatta bı arkadasımız denemıs 40 kiliti denıze atmısve tum kısmetlerının Allahın ıznıyle acıldıgını belırtmıstı ...sımdı dort yol agzı neresıdır???kavsak falanmı??bıldıgımız toprak beton yada cımen olan bıyere atmak mı gereklı yoksa gömulecekmı??daha aydınlatıcı acıklarsanız memnun olacagız paylasımınız ıcın tesekkurler..guzel bır konu dıkkatımı cekmıstır hep..
bırde hangı duaları okumak gereklı atarkenmı okunacak yoksa evde okunup sadce bırakılacakmı??
evet ben de anlamadım. yapmak isterim zira iş konularım bayaa sıkıcı olmaya başladı....
bende anlayamadım![]()
.....en güzeli de bu zaten......
arkadaşlar peki böle kilit kumaş vb materyallerin faydalı olduğuna inanıyormusunuz böyle bi uygulama deneyen oldumu bide kullanılmamış kilit nasıl bulunur bu meret poşette falan satılmıyoki ulu orta açık yerlerde satılır elbette birileri açıp kapamıştır kilidi
Batil seyler bunlar kuran okuyun derim 70 defa rahman süresini okuyun bakin kapali kapilar nasil aciliyor
--------------------
Anahtardan medet umma gibi birsey cok günah bu benim görüsüm
Konu Mawiwegül tarafından (29-04-2009 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
bildigin dualar derken ne okunacak tam olarak onuda ögrenseydik
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.