waaaawww güzelmiş ya hakkaten doğru çıkıyor mugidem bi kilo elma alam gelem
En çok sewen talibini bulmak amacıyla taliplerin sayısı kadar elma çekirdeğini alınır! Bunların her biri onlardan biri gibi düşünülerek alewe atılır! Sizin aşkınızla yanıp tutuşan talibin çekirdeği en yüksek sesle patlayan çekirdektir!
Çok kez denenmiştir..![]()
Konu Selene tarafından (20-03-2010 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: BAŞLIK
waaaawww güzelmiş ya hakkaten doğru çıkıyor mugidem bi kilo elma alam gelem
evt böyle bi fal okumuştum burda sanırım.elma çekirdeğini ateşe atınca patlıyosa atarken düşündüğün kişi senin gerçek aşkınmış falan gibi bişidi.ama aynı kişi için 3 kez falan yaptım.önce patladı.sonrakiler patlamadı.
Aman arkadaşım dur 1 elmanın çekirdeği yetmezse 2. sinin kesin yeter.. 1 Elmanın içinden 4-5 tane çekirdek çıkıor sanırım! Ama benim hayranlarımı 1 kilo paklar diorsan o zaman başka..
Ben denemedim ama baya bi kökeni war bu falın.. Çok eskiden genç kızlar yaparlarmış.. Sonuç alınmış ki denenmiş diye not düşmüşler.. Sanırım doğru.. Doğruluğuna inandığım için yazdım
--------------------
Bu forumda bu fal yazıor mu_?_ O kadar aradım bulamadım! Aynı konuyu ikinci defa açıorsam eğer affola..![]()
Konu mai-ayn tarafından (03-01-2009 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
bana beş elma yetse arkadaslara konuya komşuya v.s. yetmez
zeynep seninki çok denedin diye olmamıştır fazla naz aşık usandırmıştır aşkıma inanmıyosan susarım demiştir
gerçekten ilk defa duydum evde yanlız kaldığım ilk an deneyeceğim doğruluk paylarını yazarım buraya.
arkadaşlar ayıp oluyor burda yalnızlar terkedilmişlerde var.Allah daha çok versin birazda olmayana versin.siz elmaları fal bakmak için kullanın benide çağırın yiyim araya gitmesin.
talibim yok kiay cok uzuldum bir anda ya. luzumsuz bir mesaj fakindayim arkadaslar.
La ruche qui se joue au bord des clavicules,
Comme un ruisseau lascif qui se frotte au rocher,
Défend pudiquement des lazzi ridicules
Les funèbres appas qu'elle tient à cacher.