Kimi zaman çocuk oldum, içimdeki yaramaza eşlik ederek, seninle parklarda koşup salıncakta sallanmayı diledim...
Kimi zaman hayalperest oldum,tüm imkansızlıkları bir kenara bırakıp, sana kavuşabilme hayalleri kurdum....
Kimi zaman tutkulu oldum, tenine bir kez dokunabilmek , kokunu bir kez içime çekebilmeyi istedim...
Kimi zaman çocuk oldum, içimdeki yaramaza eşlik ederek, seninle parklarda koşup salıncakta sallanmayı diledim...
Kimi zaman olgun oldum, gelemeyeceğine, gelmeyeceğine inandım...
Kimi zaman daha kabuk bağlamamış bir yara oldum, hafif bir esintinin bile acıtabileceği...
Kimi zaman gözyaşı oldum, aktım damla damla yürüdüğün her adıma...
Kimi zaman dua oldum, iliklerime kadar seni istedim ALLAH tan büyük bir ümitle...
Kimi zaman dilenci oldum, karşıma çıkan herkesten senin sevgini dilendim umarak...
Kimi zamansa ölüm oldum, buz tutmuş ve her hissi yitik...
Ama ne olursam olayım....
Hep ama hep kalbim sen oldun...
yazan : karasewdam
saçmaladıysam affedin....
Konu Lucky tarafından (28-05-2009 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.
Sükût gerekliydiSustum........
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çığlığın da Sessizliğim Hüküm Sürer...
Hep ama hep kalbim sen oldun...
Ama ne olursam olayım....
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
Kimi zaman dua oldum, iliklerime kadar seni istedim ALLAH tan büyük bir ümitle...
inandım...
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
yazan : karasewdam
saçmaladıysam affedin....
Bunu sen mi yazdın wawwww tebrikler ben bunu en üstlerde tutmaz mıyımmm alıntıya laf edenler görsün ibret olsun![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çığlığın da Sessizliğim Hüküm Sürer...