ya kiskanmasi icinde bi dua varmi benim esimde beni hic kiskanmiyor dicennizki ne guzel ama öyle degil cok kötu bi duygu eyer kiskanmasi icinde dua varsa yazarmisiniz
Kıskanç,huysuz,dırdırı hiç bitmeyen kadın veya huysuz kocayı bu huyundan vazgeçirmek için bir arabi ayın sonlarına doğru bir cumartesi günü zühal saatinde misk ve safran mürekkebi ile iki nüsha yazılır. Birisi 7 kat naylona sarılıp yatarken baş koyduğu yastığın içine konur,diğeri 1 bardak suya silinip üzerine 70 kerede şu dua okunduktan sonra o huysuz ve kavgacı kişiye içirilir.
Dua Şudur
Bismillahirrahmanirrahim.Ve kefa billahi şehiden muhammedün resulullah.Muahammedin resulullah.Muhammedin resulullah. Cibril eminullah.Musa kelimullah. Davud halifetullah. İsa ruhullah. Azrayil kabizül ervan.Elem tera ila rabbike keyfe meddes zilve lev şa e lece alehu sakinen. Sakinen. Sakinen.
kaynak-esma yayınları,mustafa varlı
Konu Mira tarafından (15-01-2010 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.
ya kiskanmasi icinde bi dua varmi benim esimde beni hic kiskanmiyor dicennizki ne guzel ama öyle degil cok kötu bi duygu eyer kiskanmasi icinde dua varsa yazarmisiniz
Evet evet bu konuda yardım alalım kızlar kıskanması için neYpmalıyız.huysuz,kavgacıikıskanç lan genelde benim![]()
Konu Mira tarafından (15-01-2010 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.
emine84 eşin sanırım senin ona olan sevginden emin sana güveniyor o yüzden kıskanmıyordur
emine84 aynen öyle senden oldukca emin demek ki... kıyamam buda benim dertten muzdarip![]()
Vazgeç Kalbim.. Sonunu göremem.. Yalvarsanda Geriye donemem...bosver gitsin..yoluna ölemem... bundan sonra sevıyorum dıyemem.....
bu kıskançlığın çokluğuda kötü,azlığıda kötü,ortayı tutturan yokmu,aynı dert bendede var![]()
ya benım nısanlım çok kıskanç bıktım artık ama duayı tam nasıl yapıcamızı anlatırmısınız tekrar ALLAH Razı Olsun
Konu Mira tarafından (15-01-2010 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.
bende kız arkadasımdan ayrılmak istiyorum dua bilen varmı ?