bunun arapça harflerle yazılmışı yokmu
kırmızı renkli ipek kumaş parçası üzerine aşağıdaki iki ayet-i kerime ile karışık dua yazılıp bir poşete sarıp 45 gün üzerinde taşınırsa yakın zamanda kısmet açılır.
ve ezzin, finnasi bilhacci ye'tüke ricale ve ala külli damirin ye'tiyne min külli feccin amiykin. liyeşhedü menafiha lehüm.
Allahümmeb'as ba'len salihan lihıtbati ..... bintü .... bihakkı kelamikel kadiymi ve resülikel keriymi ve bi elfin la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azıymi ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim..
not:boş bırakılan yerlere önce anne ismi sonra kendi isminiz yazılacak.
kumaş gerçek ipek olmalı
Konu WeiserEngeL tarafından (17-02-2009 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.
"Mezar taşlarını Hasan koyun mu sandın, Adam öldürmeyi bre Hasan oyun mu sandın..."
Herkes yeDiğinden iKRam eDer İsmail....
yok arkadaşım ama arapça bilen arkadaşlar yardımcı olur sanırım
"Mezar taşlarını Hasan koyun mu sandın, Adam öldürmeyi bre Hasan oyun mu sandın..."
Herkes yeDiğinden iKRam eDer İsmail....
anlamı ne bir de hangi surelerden alınma yazabilirsen sevinirim . kötü bişey olmasın birde günaha girmeyelim
hac suresi 27-28.ayetler
27-) Ve ezzin fiyn Nasi Bil Hacci ye’tuke Ricalen ve alâ külli damirin ye’tiyne min külli feccin amiyk;
“İnsanlar içinde hacc’ı (B sırrınca) ilan et (Beytullah’a da’vet et) ki rical olarak ve derin-uzak yollardan gelen her yorgun-zayıf deve (nefs) üzerinde sana gelsinler”.
28-) Liyeşhedu menafia lehüm ve yezkürusmellahi fiy eyyamin ma’lumatin alâ ma razekahüm min behiymetil en’am* fekülu minha ve et’ımül baisel fekıyr;
“Ta ki kendileri için menfaatlara şahid olsunlar… Kendilerini rızıklandırdığımız behime-i en’am (kurbanlık, mismil hayvanlar) üzerine (onları kurban ederek), ma’lum günlerde (Hac bayramı’nda) Allah’ın ismini zikretsinler… Artık onlardan yeyin ve fakir muhtaç olanlara da yedirin (doyurun)”.
ikinci paragrafta yazan ne ben onu öğrenmek istiyorum
aslında bu sitede bir dua yazınca elimizden geldiğince anlamınıda yazsak çok iyi olur bence.
Merhaba arkadaslar ben Almanyada kaliyorum birinci beyim türktü bana cook cektirdi dayak icki felan gibi seyler.Sonra bir Alman beyle tanistim onunla 12 senedir beraberiz evlenmek istemiyor mutlu olmak icin evlenmek gerekmez diyor ben de senelerdir ugrasiyorum .cocuk da istemiyor bu konulara girince buz gibi kesiliyor bana .Ne yapacagimi bilmiyorum onu seviyorum .Bana yardim edin lütfen
iki ayet-i kerime ile karışık dua ne demek anlamadım hiç. karış ta nerden nasıl karışık anlamıdamı karışık . yazarsan sevinirim
anlamını buldum ya bu bayanlar için söylenen bir duabayanlara yarar isterseniz anlamını yazarım