kısmet acsak nolur gülüm ortada evlenecek koca yok zaman sartları malum böle kandırmayalım kendimizi tüm kadınlar güzeldir sadece vakti gelmemiştir
temiz bir kagıt üzerine gül suyunda halledilmiş safran ve misk ile EMOŞ MERMUŞ GÜLMUŞ isimleri yazılır.bir muşambaya sarılarak talibi çıkmayan kız saçları arasına koyarsa çok yakın bir zamanda bir talibi çıkarmış.yalnız duayı görünmeyecek biçimde saçların arasına gizlemek lazım.
Konu Mira tarafından (15-03-2010 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.
kısmet acsak nolur gülüm ortada evlenecek koca yok zaman sartları malum böle kandırmayalım kendimizi tüm kadınlar güzeldir sadece vakti gelmemiştir
öyle tabi sevgili roza bu işler kısmet işi.bunlar sadece yardımcı olmak adına..![]()
Evet bu formül kenzül havas da yer alıyor. Ben de okumuştum ama tecrübe eden birini duymadım.
emoş mermoş gulmoş un anlamları nedir bilen bir arkadaş bizi aydınlatsa.daha çok gunaha girmeyelim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Karda donuyorsun;şimdi uyku tatlı geliyor ama ölüyorsun...
cin ismi gibi
kısmet açılır mı belli değil
ya kızlar illa koca arıyorsanız cuma suresini 18 kez okuyun 1 günde bitirmenize gerek yok ama fazla da sürmesin (allahım diye başlayarak hayırlı bir izdivaç yapmak isdediğinizi belirten dua edin birde evi olsun yatı olsun katı olsun demeyin allahtan hayırlısını isteyin yarın cuma bi deneyin taliblerinizin artığını görecekksiniz bol bıol selavat ta okursanız iyi olur
anlamını bilmediğiniz yazıları da okuımayın ne olur olmaz
ama şöyle bi siienerji için şu sözleri diyebilirsiniz kızlar
""benim taliblerim artıyor" ""kısmetlerim çoğalıyor""
hayırlı kısmetler
umarım yakın zaman da ewlenirsiniz